24 / 04 / 2024

Uzmanından kripto para tiyosu! DOGE Mayıs'ta şaşkına çevirecek

Uzmanından kripto para tiyosu! DOGE Mayıs'ta şaşkına çevirecek

%70 tarihsel doğruluğu olan kripto topluluğu, 31 Mayıs 2022 tarihi için Dogecoin fiyatını belirliyor! DOGE'nin Mayıs ayındaki setri ne olacak? İşte detaylar...



Ünlü milyarder Elon Musk'ın, Twitter'ı 45 milyar dolara satın almakta uzlaştığı haberinin ardından en sevdiği kripto para birimi Dogecoin (DOGE), fiyatta birkaç keskin sıçrama ile yanıt verdi, sonrasında düştü ve yaklaşık 0.14 dolar civarında konsolide oldu. Akabinde kripto topluluğu, 31 Mayıs 2022 tarihi için Dogecoin fiyatı ile ilgili bir tahminde bulundu!

Uzmanından kripto para tiyosu! DOGE Mayıs ta şaşkına çevirecek

Teknolojioku'dan Erhan Doğru'nun haberine göre; CoinMarketCap kripto topluluğu, köpek meme tokeninin 2022'nin Mayıs  ayı sonuna kadar 1.872 oy ile ortalama 0.1538 $'dan işlem göreceğini öngörüyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön