26 / 04 / 2024

Herkes asgari ücrete kilitlenmişken heyecanlandıran promosyon çıkışı! Tüm çalışanlar promosyon alacak mı? 41 bin 500 TL

Herkes asgari ücrete kilitlenmişken heyecanlandıran promosyon çıkışı! Tüm çalışanlar promosyon alacak mı? 41 bin 500 TL

Türkiye'nin gözü asgari ücret ve EYT yasasına çevrilmişken TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay'dan çalışanları ilgilendiren oldukça önemli promosyon açıklaması geldi.



Asgari ücret tespit komisyonu ilk toplantısını 7 Aralık'ta ikinci toplantısını ise 14 Aralık'ta gerçekleştirecek. Promosyon rakamlarında ise rekor 41 bin500 TL'ye kadar yükselmişti. Ergün Atalay, promosyonla ilgili son durumu izah etti.

Özel sektörde bazı şirketler promosyon ödemesi yaparken bazı şirketler ise promosyon ödemesine yanaşmamıştı. TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, promosyonla ilgili işçilerin ve çalışanların problemlerini gündemine alarak 'Promosyonla ilgili sıkıntılar var. Bunun çözülmesi gerek. Ocak ayının ortasında ya da sonunda bunun çözülmesi şart diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön