25 / 04 / 2024

Herkes merakla bekliyordu! Samsung Galaxy S23 fiyatı ve özellikleri

Herkes merakla bekliyordu! Samsung Galaxy S23 fiyatı ve özellikleri

Samsung'un Unpacked 2023 etkinliğinde ilk defa duyuracağı Galaxy S23 serisinden neler bekleniyor?  Galaxy S23 hakkında bilmeniz gereken her şey bu haberde



Samsung telefonları için yoğun olması gereken bir yıl başladığında, Samsung Galaxy S23'ün doldurması gereken bazı büyük ayakkabılar olacak . Ve düşündüğünüzden daha erken ortaya çıkacak.

Samsung'un bir sonraki Unpacked etkinliğine bir hafta sonra, 1 Şubat'ta. Ve özellikle üst düzey bir Samsung yöneticisinin yeni Ultra cihazları ima ettikten sonra, Galaxy S23'ün fuarda büyük bir varlık göstereceğini düşünmeniz gerekir .

Şubat ayında o sahnede ne tür bir telefon ortaya çıkacak? Ve geçmiş modellerden kayda değer bir güncelleme olacak mı? Galaxy S serisindeki en son güncellemeler arasında, Galaxy S22 ve Galaxy S22 Plus , yenilikçi olmaktan çok yinelemeli hissettirdi - ancak Galaxy S22 Ultra'nın böyle bir sorunu yoktu ve Galaxy Note'u hayata döndürdü.

Herkes merakla bekliyordu! Samsung Galaxy S23 fiyatı ve özellikleri

Tahmin edebileceğiniz gibi, Galaxy S23 hakkındaki söylentiler artık tüm hızıyla devam ediyor. Bu nedenle, orada olanların yanı sıra gelecek telefonlardan görmek istediklerimizi paylaşmak istedik. İşte Şubat ayındaki gelişinden önce Galaxy S23 hakkında bilmeniz gerekenler.

Galaxy Unacked davetinde Galaxy S23'ten söz edilmeyecek, ancak yeni Samsung telefonlarına işaret eden en az bir ipucu göreceksiniz. Bu spot ışıkları, Galaxy kamera dizilimini anımsatan bir şekilde düzenlenmiştir. 


Geri Dön