28 / 03 / 2024

Hilti, 2016 hedeflerini renkli bir etkinlikle çalışanlarına açıkladı!

Hilti, 2016 hedeflerini renkli bir etkinlikle çalışanlarına açıkladı!

Hilti Türkiye, 2016 yılı strateji, hedef ve planlarına projektör tuttuğu “Kick Off” (başlama vuruşu) organizasyonunu, “Liderlik Engel Tanımaz” temasıyla Antalya Ela Quality Resort Hotel’de gerçekleştirdi



Great Place to Work Enstitüsü tarafından 2015’te “Türkiye’nin En İyi 3. İşvereni” seçilen Hilti Türkiye, 2016 yılı strateji, hedef ve planlarına projektör tuttuğu “Kick Off” (başlama vuruşu) organizasyonunu, “Liderlik Engel Tanımaz” temasıyla Antalya Ela Quality Resort Hotel’de gerçekleştirdi. Çalışanların Hilti’yi en iyi anlatan reklam filmi için kıyasıya yarıştığı Hilti Sosyal Medya Reklam Film Festivali, çeşitli spor dallarında turnuvaların yanı sıra yemek ve kokteyl atölyesinin düzenlendiği Hilti Olimpiyatları ve ekibin 80’ler konseptli kostümleriyle katıldığı gala gecesi organizasyona damga vuran etkinlikler oldu.


Jenerik marka olduğu inşaat el aletleri sektöründeki inovasyonu kadar insan kaynağına verdiği değer ile de farklılaşan ve ödüllendirilen Hilti, 10 ülkeden sorumlu bölgesel üs Türkiye’ye ilişkin 2016 yılı strateji ve hedeflerini açıkladığı “Kick Off” organizasyonunu gerçekleştirdi. Sektöründeki pek çok ürün kategorisinde lider olan Hilti Türkiye, çalışanlarının motivasyonunu artırmak, sinerji oluşturmak ve seneye zinde başlamak için her yıl farklı konseptte hayata geçirdiği organizasyonunu bu yıl “Liderlik Engel Tanımaz” temasıyla Antalya Ela Quality Resort Hotel’de düzenledi. İki buçuk gün süren organizasyonda, Hilti çalışanları yeni çalışma yılına eğlenceli ve renkli bir giriş yaptı.


Çalışanlardan yaratıcı reklamlar

Organizasyon kapsamında, bu yıl ikincisi düzenlenen Hilti Sosyal Medya Reklam Film Festivali’ne 13 film katıldı. Birbirinden eğlenceli ekiplerin Hilti’yi anlatan yaratıcı reklam filmleriyle buluştuğu festivalde, En İyi Reklam Filmi Ödülü’nü “Star Wars” ile “Team  Ankara  2016” filmleri kazanırken, En İyi Yönetmen Ödülü’ne “Satisfacted” ve “Team Ankara 2016” filmleriyle Caner Gürcan layık görüldü. “Team Ankara 2016” filmindeki performansıyla Berki Yolasığmaz ve “The Hitchiker” filmindeki başarısıyla Cem Ilgar Aktürk En İyi Oyuncu Ödülü’nü alırken, En İyi Senaryo Ödülü’nü ise “Team Ankara 2016” film senaryosuyla Caner Gürcan ve “Star Wars” film senaryosuyla Çınar Tümerkan ile Mesud Şahin kazandı. En İyi Yardımcı Oyuncu Ödülü’nü “Team Ankara 2016” filmindeki performansıyla Servet Özkan ve “Dağları Delen Demovan” filmindeki başarısıyla Züver Daşdemir kazanırken, En İyi Müzik Uyarlama Ödülü’ne ise “Satisfacted” ve “Team Ankara 2016” filmleri layık görüldü. Hilti Türkiye’nin beğeni sayısı 14 bin kişiyi aşan Facebook sayfasında paylaşılacak bu filmlerden kazanan kategorilerdeki ekiplere çeşitli tutarlarda Teknosa hediye çeki de verildi.


Spor, eğitim, eğlence bir arada…

Futbol, basketbol, masa tenisi, bilardo ve bowling turnuvalarının düzenlendiği Hilti Olimpiyatları’nda kıyasıya yarışan Hilti Türkiye çalışanları, yemek atölyesinde şef eşliğinde makarna ve pizza yapımı eğitimi, kokteyl atölyesinde ise içki uzmanı eşliğinde kokteyl hazırlama eğitimi aldı.


Organizasyon kapsamında gerçekleştirilen “Hilti Marketing Wave” etkinliğinde, Hilti’nin 2016 yılındaki ilk lansman ürünleri Direkt Tespit Sistemleri’nden X-BT-ER, X-BT-MF ve X-GR +, Yangın Durdurucu Kablo Macunu (CFS-D), Yangın Durdurucu Kablo Kelepçesi (CFS-CC) ve DX 2 Uzatma Aparatı Hilti Türkiye çalışanlarına tanıtıldı ve deneyimleme fırsatı sunuldu. Nostaljik kostümlerle renklenen 80’ler temalı gala gecesi de keyifli anlara sahne oldu.


Geri Dön