20 / 04 / 2024

Hol Park daire fiyatları!

Hol Park daire fiyatları!

Firma: Kent Vizyon ve CY Architecture

Proje: Hol Park

Kent Vizyon ve CY Architecture ortaklığında inşa edilen Hol Park Rezidans 2 blok halinde yükseliyor. Proje 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. İşte Hol Park daire fiyatları...



Daire teslimlerinin 2016 yılının Nisan ayında yapılması planlanan  Hol Park  Konutları'nda yüzde 30 peşin ödeme yapıldığında, kalan bedel için 24 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.


Toplam 27 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Hol Park Esenyurt 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 2 salon dubleks daire seçeneklerinden meydana geliyor. Projede 199 dairenin yanı sıra 5 ticari birim de yer alıyor.


Hol Park daire fiyatları konutların büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Proje; Abdullah Gül Şehir Park'ına yürüme mesafesinde, Perla Vista, Autopia, Bauhaus, Marmara Park gibi AVM'lere yakın mesafede ve 3. Havalimanı Bağlantı yolu üzerinde yükseliyor.


Hol Park Konutları'nda kütüphane, otopark, güvenlik, çocuk parkı, barbekü terasları, oyun alanı, mescid, toplantı odası, yüzme havuzu, fitness, buhar odası, cafe, Türk hamamı ve sinema odası gibi ortak kullanım alanları yer alıyor. 


Hol Park daire fiyatları 187 bin liradan başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden proje İstanbul Büyükçekmece'ye bağlı Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. 


Hol Park Residence nerede?

Adres: Atatürk Mah. 431. Sok. No: 23A Esenyurt / İstanbul   


Hol Park iletişim bilgileri

Tel: 0850 550 0 465

Web: www.holtr.hol.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön