25 / 04 / 2024

Home City Pendik'e nasıl gidilir?

Home City Pendik'e nasıl gidilir?

Mobilya ve dekorasyon olmak üzere bir evin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında toplayan Home City Pendik açıldı. Peki Home City Pendik'e nasıl gidilir?



Home City Pendik AVM, Türkiye’nin önde gelen 100 mobilya ve dekorasyon markası ile ziyaretçilerini karşılıyor. JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, “İnsanlar için insanlarla çalışarak mutlu mekanlar oluşturma tutkumuzun yeni adreslerinden biri olan Home City Pendik Mobilya ve Dekorasyon Alışveriş Merkezi’ni Türkiye’ye kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Home City Pendik, dekorasyon sektörünü “organize perakende” modelinde modern bir alışveriş merkezinde toplayan alışveriş merkezlerinin öncülerinden biri oldu ” diye konuştu.

Yatırım bedeli 1 milyar TL olan Home City Pendik AVM ev tekstilinden züccaciyeye halıdan perde ve aydınlatmaya kadar birçok markayı içerisinde barındırıyor. 

Evlenecek çiftlerin, evini yenilemek isteyenlerin ve yeni ev sahiplerinin tüm ihtiyaç ve beklentilerini bir alanda toplayan Home City Pendik dört mevsim mobilya alışverişi imkânı sunuyor. 

Bin araçlık otoparka sahip AVM mobilya ve ev dekorasyon mağazalarının dışında yeme içme hizmetleri ve çocuk alanları da sunuyor. 

 

Home City Pendik'e nasıl gidilir?

İstanbul Pendik’te, E5 - Tem bağlantı yolu üzerinde ve Sabiha Gökçen Havalimanı karşısında bulunan Home City Pendik AVM'ye Gebze- Kartal - Kurtköy - Pendik hatlarında yer alacak ücretsiz müşteri servisleri ile ulaşım sağlanabilecek.


 


Geri Dön