19 / 04 / 2024

Home City Pendik

Home City Pendik

Mobilya ve dekorasyon olmak üzere bir evin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında toplayan Home City Pendik açıldı. Peki Home City Pendik'e nasıl gidilir?

Trend Home Office Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Home Office Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli  Kadir Gültepe tarafından kuruldu.

Hf Home Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hf Home Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikri Çıkılmazkaya tarafından kuruldu.

City Home Turizm Otelcilik Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Home Turizm Otelcilik Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 20 bin TL sermaye beddeli ile Gökhan Kılıçaslan ve Şahin Salman ortaklığında kuruldu.

Home City Pendik'e nasıl gidilir?

Mobilya ve dekorasyon olmak üzere bir evin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında toplayan Home City Pendik açıldı. Peki Home City Pendik'e nasıl gidilir?

Home City Pendik açıldı!

Başta mobilya ve dekorasyon olmak üzere bir evin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında toplayan Home City Pendik açıldı.

Pendik The Holl fiyat bilgisi!

Pendik The Holl fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 13 bin metrekare satılabilir alanı bulunan  projede home ofis, residence ve ofis bulunuyor. 

The Holl Pendik fiyat ve ödeme planı 2018!

Bekart İnşaat tarafından hayata geçirilen The Holl Pendik projesi home ofis, residence ve ofisten meydana geliyor. 90 birimin yer aldığı projede 4 bin metrekare ticari alan bulunuyor. İşte The Holl Pendik fiyat ve ödeme planı 2018...

Home City Pendik AVM açılıyor!

Başta mobilya ve dekorasyon olmak üzere ev ve ofislerin ihtiyacı olan bütün her şeyi tek bir çatı altında toplayacak olan Home City Pendik AVM 2018 ilk çeyrekte kapılarını açıyor.

Winlife Pendik iletişim!

Winlife Pendik iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ofis veya home-ofis konseptinde 142 daireden oluşan projede 1+1 ve 2+1'ler tasarlandı. 

Home City Pendik AVM yılın ilk çeyreğinde açılıyor!

Home City Pendik AVM 2018 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor. Türkiye’nin ilk ve tek ev dekorasyon AVM’si olma özelliğini taşıyan AVM konsept yapısı ve ürün çeşitliliğiyle de fark yaratacak.

Pendik Home City AVM bu yıl açılacak!

Pendik'te yer alan Home City AVM yılın ilk çeyreğinde kapılarını açacak. AVM'de yaklaşık 120 marka yer alacak

Pendik The Holl lansman fiyatlarıyla satışta! 357 bin TL'ye!

Metal Yapı Konut ve Bekart İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Pendik The Holl projesinde ön talepler toplanıyor. Projede 75 metrekare home ofislerin fiyatları 357 bin TL'den başlıyor. 

Home City Pendik açılış için gün sayıyor!

Mobilya ve dekorasyon sektöründe uzmanlaşmış AVM dönemi başlıyor. Home City Pendik açılış için gün sayıyor.

Home City Pendik Haberi

Home City Pendik

Home City Pendik AVM, Türkiye’nin önde gelen 100 mobilya ve dekorasyon markası ile ziyaretçilerini karşılıyor. JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, “İnsanlar için insanlarla çalışarak mutlu mekanlar oluşturma tutkumuzun yeni adreslerinden biri olan Home City Pendik Mobilya ve Dekorasyon Alışveriş Merkezi’ni Türkiye’ye kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Home City Pendik, dekorasyon sektörünü “organize perakende” modelinde modern bir alışveriş merkezinde toplayan alışveriş merkezlerinin öncülerinden biri oldu ” diye konuştu.

Yatırım bedeli 1 milyar TL olan Home City Pendik AVM ev tekstilinden züccaciyeye halıdan perde ve aydınlatmaya kadar birçok markayı içerisinde barındırıyor. 

Evlenecek çiftlerin, evini yenilemek isteyenlerin ve yeni ev sahiplerinin tüm ihtiyaç ve beklentilerini bir alanda toplayan Home City Pendik dört mevsim mobilya alışverişi imkânı sunuyor. 

Bin araçlık otoparka sahip AVM mobilya ve ev...