29 / 03 / 2024

Hotpoint'ten çekmece sıcaklığı ayarlanabilir buzdolabı!

Hotpoint'ten çekmece sıcaklığı ayarlanabilir buzdolabı!

Üstün teknolojiyi İtalyan tasarımıyla birleştiren Hotpoint ’in yeni buzdolapları Multi Temperature Zone (Sıcaklığı Ayarlanabilir Çekmece) bölmesi ihtiyaca göre derin dondurucu ve ya soğutucu olarak kullanılabiliyor...




Üstün teknolojiyi İtalyan tasarımıyla birleştiren Hotpoint’in yeni buzdolapları Multi Temperature Zone (Sıcaklığı Ayarlanabilir Çekmece) bölmesi ihtiyaca göre derin dondurucu veya soğutucu olarak kullanılabiliyor. Yeni Hotpoint buzdolaplarındaki Hyper Freeze Fonksiyonu sayesinde yiyecekleri vitamin ve besin değerlerini kaybetmeden yüzde 50 daha hızlı donduruyor. Safe Defrost Fonksiyonu sayesinde ise ısıyı 2 derece sabit tutarak yiyeceklerin güvenli bir şekilde çözülmesini sağlıyor.


İtalyan tasarımını ileri teknolojiyle buluşturan yeni Hotpoint buzdolabının +8 dereceden -18 dereceye kadar sıcaklığı ayarlanabilen çekmecesi (Multi Temperature Zone) ihtiyaca göre derin dondurucu veya soğutucu olarak kullanılabiliyor. Yeni Hotpoint buzdolabı Hyper Freeze özelliği sayesinde yiyecekleri yüzde 50 daha hızlı donduruyor. Jet hızıyla dondurulan yiyecekler böylece tatlarını ve besin değerlerini kaybetmiyor. Hotpoint buzdolabının sahip olduğu Safe Defrost fonksiyonu ise çekmece içindeki ısıyı 2 derecede sabit tutarak donmuş yiyeceklerin sağlıklı bir şekilde çözülmesini sağlıyor.


 


Geri Dön