16 / 04 / 2024

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Fiyatlar resmen çakıldı! Hurda fiyatları ne kadar? 11 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Fiyatlar resmen çakıldı! Hurda fiyatları ne kadar? 11 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bu hafta indirim geldi. Son zamanlarda duragan işlem gören hurda fiyatları gelen indirimle birlikte resmen çakıldı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 11 Mart 2023 hurda fiyat listesi.



Hurda fiyatları güncel olarak her gün hurda işi yapanlar ve sektör temsilcileri tarafından araştırılıyor. Hurda fiyatlarına bu hafta 0,80 kuruş indirim geldi. Peki hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç TL? 2023 hurda fiyatları kaç lira? Bakır hurda fiyatları kaç lira? Demir hurda fiyatları ne kadar?

BAKIR VE DEMİR FİYATLARINDA SON DURUM!

Hurda fiyatlarına, demir ve bakır fiyatlarının düşmesi ile indirim geldi.  Bakır fiyatları, Fed'in ısrarlı faiz artırımlarına ilişkin endişelerin yatırımcı hissiyatı üzerinde baskı oluşturması ve iyileşen arz beklentilerinin piyasa üzerindeki aşağı yönlü baskıyı artırmasıyla düşüşe geçti. 

Demir cevheri vadeli işlemleri Çin'in inşaat sezonunun zirvesine girmesiyle birlikte çelik talebine yönelik iyimserlikle art arda beşinci haftalık kazanç elde etti. Demir fiyatları yükselirken bakır fiyatları düştü. Bu gelişmeler bakır hurda fiyatlarına 0,80 kuruşluk indirim olarak yansırken, demir hurda fiyatları aynı seviyelerden işlem görüyor.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 2023 hurda fiyatları kaç TL? Hurda fiyatları ne kadar? 11  Mart 2023 hurda fiyat listesi...
 


 


Geri Dön