26 / 04 / 2024

Hüseyin Yıldırım kimdir?

Hüseyin Yıldırım kimdir?

Tokat Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım kimdir? Hüseyin Yıldırım, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Yıldırım, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hüseyin Yıldırım....



Hüseyin Yıldırım kimdir?

1981 yılında Erbaa’da doğan Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, ilk ve orta öğrenimini Erbaa’da tamamladı. 2001 yılında başladığı İstanbul Üniversitesi Eczacılık fakültesindeki eğitimini 2005 yılında tamamlayan Hüseyin Yıldırım, bir yıl İstanbul’da özel sektörde çalıştıktan sonra 2006 yılında Erbaa’da Yıldırım Eczanesi’ni açarak serbest eczacılık faaliyetine başladı.

 

2005 yılından itibaren Erbaa Spor’da yöneticilik yapan Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, 2011 yılından belediye başkanlığı görevinin başlamasına kadar Tokat Eczacılar Odası Erbaa temsilciliği görevini de yürütmüştür.

 

Siyaset hayatına 2006 yılında Ak Parti İlçe Başkan Yardımcılığı görevi ile başlayan Hüseyin Yıldırım, 2014 yılı 30 Mart Yerel Seçimlerinde Ak Partiden aday olmuş, seçimler sonucunda Erbaa Belediye Başkanı seçilmiştir.

 

Hüseyin Yıldırım, evli ve 2 çocuk babasıdır.


Başkanın Mesajı..

"İlk aylarımızda belediyeciliğin rutin hizmetleri kapsamında yer alan temizlik, su hizmetleri gibi hizmetleri devam ettirirken bir yandan da acil olarak müdahale edilmesi gereken eksiklikleri tamamlamaya yönelik çalışmalarımızı sürdürdük.


Geride kalan on aylık dönemimizin Yeni Erbaa’nın tohumunun toprağa atılması ve bu tohumun toprak altında geçirdiği evrelerin tamamlanmasına yönelik bir zaman dilimi olduğunu ifade etmek isterim. Dönemimizde yeni bir vizyon kazanmasını hedeflediğimiz kentimizin artık yaşlanmış, ihtiyaca cevap veremeyen ve yenilenmezse yakın gelecekte daha büyük sıkıntılara sebep olacak olan su ve kanalizasyon alt yapısı için ilk adım olan proje çiziminde sona yaklaştık. Projenin hazırlanmasının ardından altyapı yapım çalışmalarımızı başlatacağız. Kentimizin sosyal ve iktisadi yaşantısını daha ileriye taşımak için ortaya koyduğumuz projelerimizin hazırlıklarını sürdürüyoruz. İlk olarak çamlık için mimarların katılacağı ulusal çapta proje yarışmamızı tamamlanmak üzere. Aynı zamanda yeni Cumhuriyet Meydanı için yapılacak proje yarışmasının hazırlıklarını sürdürüyoruz. Çamlık için yapılacak proje yarışmasının başlamasının ardından Cumhuriyet Meydanının yenilenmesi ile ilgili proje yarışmasını da açacağız. Yeni şehir stadyumu, Yeni Erbaa Meydanı ve diğer projelerimizin hayata geçirilmesi için projelerin yapılacağı yerlerin tahsisinde büyük ilerleme kaydettiğimizin müjdesini de vermek istiyorum.


30 Mart Yerel Seçimlerinde halkımızın bize verdiği misyonun yerine getirilmesi için zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Erbaa’mızın hem ekonomik, hem sosyal ve kültürel açıdan büyümesi ve sunduğumuz hizmetlerin geleceği karşılaması için titizlikle çalışıyoruz. Stratejimizi coğrafi bakımdan büyümeye müsait yapısı olan şehrimizin uzman ve modern bir anlayışla dizayn edilmesi, büyümesinin bilinçli bir şekilde gerçekleştirilmesi yönünde geliştiriyoruz.


İşlerinizde başarılar, ailenizle birlikte sağlıklı ve huzurlu günler dilerim."


Hüseyin Yıldırım: Erbaa halkı modern belediyecilikle tanıştı!






Geri Dön