27 / 04 / 2024

Hyundai Kona Mart fiyat listesi 2022!

Hyundai Kona Mart fiyat listesi 2022!

Hyundai’den tercihini sıfır araçtan yana kullanmak isteyenlere sevindirici haber geldi. Hyundai SUV sınıfı Kona modelinin 2022 mart fiyat listesini güncelledi. Sıfır otomobil satın alma niyetinde olanlar bu fırsatı kaçırmayın. İşte Hyundai Kona 2022 Mart ayı indirimli fiyat listesi...



Hyundai Kona Mart fiyat listesi 2022!

Ocak ayının gelmesiyle birlikte otomotiv sektöründe fiyat etiketleri ciddi oranlara yükseldi. Dünya genelinde yaşanan otomotiv sektörünü de yakında etkileyen çip krizi ve paladyum gibi tedarik sorunları da fiyat etiketlerinin yükselmesinde büyük bir paya sahip oldu.

Ülkemizde şu anda otomobil satın almak zorken hal böyle olunca daha da zorlaştı. SUV sınıfı otomobil fiyatları da bu duruma ilişkin iki kat daha pahalandı. Ancak Otomobil üreticilerinden olan Hyundai, SUV sınıfı Kona modeli için bir indirim kampanyası düzenlendi. Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenler bu kampanyanın detayları öğrenince bayilere koşacak.

Hyundai Kona Mart fiyat listesi 2022!

Hyundai Kona modeli kampanyası

Hyundai'den şimdi Kona modeli alın, 6 ay sonra ödemeye başlayın. Kampanya mart ayı boyunca tarihine kadar tüm Hyundai yetkili satıcılarında geçerli oluyor. Taşıt kredisi kullananlara 55 bin TL'ye 12 ay vade imkanı ile yüzde 0.99 faiz fırsatı da sunuyor. 

Peki Hyundai Kona modelinin 2022 mart ayına ilişkin fiyat listesinde son durum ne? İşte fiyat listesi...


Geri Dön