25 / 04 / 2024

Hyundai Tucson Hybrid 230 beygirlik versiyonu ile Türkiye'de! İşte 9 Haziran fiyat listesi

Hyundai Tucson Hybrid 230 beygirlik versiyonu ile Türkiye'de! İşte 9 Haziran fiyat listesi

Güney Koreli teknoloji devi Hyundai'nin ilk kez 2004 yılında tanıttığı Hyundai Tucson aradan geçen 18 yılda ilk kez elektrikli motorla yollara çıktı. Hybrid sistemle Türkiye'de müşterilere sunulacak olan Hyundai Tucson, adını Arizona'daki Tucson şehrinden alıyor.



Hyundai Tucson yenilenerek 230 beygirlik hybrid motora kavuştu. Dünyada içten yanmalı motorlara veda etmenin arefesinde bir geçiş süreci olarak değerlendirilen hybrid motorlar, fosil yakıtlı motorla elektrikli motorun aynı anda birbirinden beslenerek çalışma modeline dayanıyor. 

230 beygirlik Hyundai TUCSON "hybrid" Türkiye'de yollara çıkan Hyundai Tucson'ın teknik özellikleri ve fiyat listesi merak ediliyor. 

Hyundai Tucson'da yer alan 1.6 litre turbo benzinli motor, tek başına 180 beygir güç üretiyor ve 44 kW’lik elektrik motoruyla birleşerek toplamda da 230 beygir güce ulaşıyor.

Geçen yıl benzinli ve dizel motor seçenekleriyle satışa sunulan Hyundai TUCSON, şimdi de alternatif yakıt ekonomisi için hibrit motor seçeneğiyle satışa çıktı.

Hyundai Tucson Hybrid 230 beygirlik versiyonu ile Türkiye de! İşte 9 Haziran fiyat listesi

Aynı zamanda Otomobil Gazetecileri Derneği tarafından yılın otomobili seçilen Hyundai Tucson'un Hybrid modeline gelin yakından bakalım...

 


Geri Dön