26 / 04 / 2024

İBB'den askıda fatura uygulaması! Başvuru yapana 500 TL yardım!

İBB'den askıda fatura uygulaması! Başvuru yapana 500 TL yardım!

İBB’den askıda fatura uygulaması! Başvuranlara 500 TL yardım verilecek. Verilecek yardım hem nakit hem de gıda yardımını içeriyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yardımın detayları haberimizde...



İBB den askıda fatura uygulaması! Başvuru yapana 500 TL yardım!

Ramazan ayı boyunca İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden ihtiyaç sahiplerine çeşitli yardımlar yapılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik bir dizi yardım faaliyeti gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, İstanbul'da yaşayan ve ihtiyaç sahibi olan 160 bin kişiye 500 TL nakit yardımı sağlanıyor. Ayrıca, şehit-gazi yakınları ve engelliler olmak üzere 53 bin aileye 12 milyon 550 bin TL değerinde market kartı desteği veriliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ayrıca, şehrin meydanlarında 17 bin kişilik iftar yemeği ve 7 bin 600 kişilik sahur yemeği dağıtıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden son dakika müjdesi! Bu kişilere 500'er lira verilecek!

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nden ramazan boyunca ücretsiz müze duyurusu! Sadece iftardan sonra!

16 Milyon İstanbullu dikkat! Metro seferlerine ramazan planlaması geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, tarafından düzenlenen kampanya kapsamında, ekonomik desteğe ihtiyacı olan vatandaşlara gıda ve hijyen kolileri sağlanıyor. Bugüne kadar yaklaşık 1 milyon 300 bin TL değerinde "Gıda Destek Paketi" ve 606 bin TL değerinde "Hijyen Destek Paketi" yardımı yapıldı. Hayırseverler, http://askidafatura.ibb.gov.tr/ adresini ziyaret ederek veya 153'ü arayarak göndermek istedikleri paketi ve marketi seçebilirler. Seçilen paketin içeriği görüntülenebilir ve afetzedelere istenilen tutarda yardımda bulunulabilir.


Geri Dön