25 / 04 / 2024

ICBC Bank konut kredi faiz oranları ne kadar?

ICBC Bank konut kredi faiz oranları ne kadar?

ICBC Bank kampanyalı konut kredisi için yüzde 1.6, kampanyalı ihtiyaç kredisi faiz oranları için ise yüzde 1.75 faiz oranı sunuyor...



Bu hafta 12 banka kredi faiz oranlarında artış yapmasına rağmen ICBC Bank kredi faiz oranlarında değişikliğe gitmedi. ICBC konut kredisi faiz oranlarında en düşük faiz oranı sunan özel banka. Ayrıca ICBC, Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank ile birlikte kampanyalı konut kredisi ürünü kapsamında en düşük ihtiyaç kredisi faiz oranını sunuyor.

ICBC Kampanyalı Kredi Faizleri

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; ICBC Bank tabela konut kredisi ürünleri kapsamında yüzde 2.4 faiz oranı sunuyor. Banka buna rağmen kampanyalı yeni evim konut kredisi için yüzde 1.6 faiz oranı ile konut kredisi kullandırırını yapıyor.

ICBC ihtiyaç kredisi için ise yüzde 2.5 tabela faiz oranı sunuyor. Banka kampanyalı hesaplı kredi ürünü için yüzde 1.75 kredi faiz oranı sunuyor. Bu oran kamu bankaları ile birlikte sunulan en düşük ihtiyaç kredisi faiz oranı.

Kredi Hesaplama

ICBC Bank’tan 100.000 TL tutarda 10 yıl vadeli konut kredisi hesaplama, yapıldığında kredinin aylık ödemeleri 1.880 TL, toplam ödemesi de 225.500 TL’ ye denk geliyor.

ICBC Bank’tan 20.000 TL tutarda 5 yıl vadeli kredi hesaplama gerçekleştirildiğinde ise aylık kredi taksitleri 550 TL, geri ödemesi ise 32.500 TL’ ye karşılık geliyor.

 


Geri Dön