25 / 04 / 2024

İdeal Home Fuarı için geri sayım başladı!

İdeal Home Fuarı için geri sayım başladı!

Bu yıl “Yedinci Bahar” sloganıyla düzenlenecek olan İdeal Home Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı için hazırlıklar başladı.



5 Nisan 2012 tarihinde Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan fuar, 4 gün sürecek. Her yıl artan katılımcı sayısı ile dikkatleri üzerine çeken İdeal Home Fuarı; bu yıl da geleneği bozmayarak sektörün devlerini tek çatı altında topluyor.

Zücaciye, ev eşyaları, mutfak eşyaları, küçük elektrikli ev aletleri, dekoratif ürünler, çeyiz ürünleri, ev tekstili, aydınlatma ürünleri, banyo ve mutfak aksesuarlarının sergileneceği fuar, ziyaretçi ve katılımcılara sektörün trendlerini hem iç pazarda hem de dış pazarda takip etme fırsatı sunacak.

Fuarın ziyaretçileri arasında; profesyonel satın alma heyetleri, üretici ve ithalatçı firma yetkilileri, zincir mağaza satınalmacıları, toptancı & perakendeci kuruluşları, bayi ve distribütörler, otel ve restaurant işletmecileri, catering, organizasyon şirketleri ve tasarımcılar bulunuyor.

İdeal Home 2012’de Yelpaze Genişliyor!

İdeal Home, bu yıl ilk kez açacağı 11. ve 12. hollerle yelpazesini genişletiyor. Dünya trendlerinin “en”lerini bir araya getiren yeni hollerde ithal ürünler sergilenmeye hazırlanıyor. Geniş ürün gamı ve yenilikçi çözümleri ile ziyaretçilerini karşılayacak olan 11. ve 12. holler, farklı konsept yaklaşımıyla ziyaretçilerine unutamayacakları bir fuar yaşatmayı vaad ediyor. Bu yıl yeniliklerle kapısını açacak olan İdeal Home, 1,5 Milyar USD’lik ticaret hacmini arttırarak çıtayı yükseltmeyi hedefliyor.

Life Medya’nın Yeni Üssü İstoç
35 farklı meslek grubunu içinde barındıran ve son yıllarda sektöre yön veren büyük oyuncuların da yeni seçimi olan İSTOÇ, Life Medya’nın da katılımıyla adeta zücaciye sektörünün kalbi konumuna geldi.

15 yılı aşkın süredir başta züccaciye, hediyelik eşya, elektrikli ev gereçleri ve çeyiz olmak üzere birçok sektöre fuar organizatörlüğü yapan Life Medya, Karaköy’de ki merkez ofisini İstoç’a taşıdı. Bu yıl yedincisi düzenlenecek olan İdeal Home Fuarı’nın çalışmalarını yeni merkezinde sürdüren Life Medya, 2012 yılını yeniliklerle geçirmeyi hedefliyor.


Geri Dön