18 / 04 / 2024

İder Mobilya'dan Coral Avangard koleksiyonu!

İder Mobilya'dan Coral Avangard koleksiyonu!

Ev modasına düşkün ve farklı renkleri evinde görmek isteyenler için iddialı tasarımlar sunan İder Mobilya, Coral Avangard koleksiyonu ile salonlarınızdaki yerini alıyor.



Ev modasına düşkün ve farklı renkleri evinde görmek isteyenler için iddialı tasarımlar sunan İder Mobilya, Coral Avangard koleksiyonu ile salonlarınızdaki yerini alıyor. Patchwork desenlerden oluşan kahverengi koltuğu evlerde etnik bir hava estirirken bombeli 3’lü koltuk takımı ise İder’in modern yüzünü yansıtıyor. 


Beyaz rengi ve kahve renkten oluşan iki ayrı üçlü koltuk modelini,  dinlenmek için konforlu bir yapıda olan tekli berjer modeli tamamlıyor. Turuncu renk dışında, krem rengine yakın beyaz tonda yastıklar ve kahverengi patchwork desenli yastıklar Coral Avangard takımında zarif bir uyum meydana getiriyor. 


Konfor ve şıklığın birlikteliği

Geniş minderleriyle ve yumuşak dokusuyla çok rahat bir oturma keyfi sunan Coral Avangard koltuk takımı, açılabilir yapısı sayesinde istenildiğinde yatak olarak da kullanılabiliyor. Konforu ve şıklığı aynı anda sunan koleksiyon bu sezon evinizin havasını olumlu yönde değiştiriyor…



Geri Dön