19 / 04 / 2024

İhtiyaç kredisi kullanacaklar dikkat! En uygun kredi hangi bankada?

İhtiyaç kredisi kullanacaklar dikkat! En uygun kredi hangi bankada?

Ticari amaçlar dışında eğitim, seyahat, evlilik, taşınma, alışveriş gibi sebepler için ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar en uygun kredinin hangi bankada olduğunu araştırıyorlar. Bankaların sunduğu ihtiyaç kredilerinde faiz oranları sürekli güncelleniyor. İşte güncel kredi faiz oranları..



TEB İhtiyaç Kredisi

TEB 3 ay vadeli 30 bin TL ihtiyaç kredisinde %1,85 faiz oranı veriyor. Bu kredi türünde ise aylık taksit ödemesi 10 bin 447,25 TL olarak belirleniyor. 3 ay vade sonunda ödenecek toplam tutar ise 31 bin 491,75 TL olarak hesaplanıyor.

İhtiyaç kredisi kullanacaklar dikkat! En uygun kredi hangi bankada?

DenizBank İhtiyaç Kredisi

DenizBank ise 3 ay vadeli 30 bin TL ihtiyaç kredisinde %2,52 faiz imkanı veriyor. Bu kredi türünde ise aylık taksit ödemesi 10 bin 610 TL olarak belirlenirken, 3 ay vadenin sonunda ödenecek toplam tutar da 31 bin 982, 43 TL olarak belirleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön