16 / 04 / 2024

İki asgari ücret ödenecek! Her ay hesaplarda! İşte detaylar!

İki asgari ücret ödenecek! Her ay hesaplarda! İşte detaylar!

İki asgari ücret tutarında ödeme hesaplara yatırılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı çalışmaya başladı. İşte detaylar!



Engelli bireylere yönelik çalışmalara Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı devam ediyor. İki asgari ücret tutarında ödeme yapılacak ve her ay hesaplara yatırılacak.

İki asgari ücret ödenecek! Her ay hesaplarda! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı bakıma ihtiyacı olan her bir engelli birey için her ay ilave teşvik verilebilecek. İşte detaylar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön