25 / 04 / 2024

İktidardan milyonlarca asgari ücretliyi heyecanlandıran canlı yayında zam mesajı

İktidardan milyonlarca asgari ücretliyi heyecanlandıran canlı yayında zam mesajı

AKP’li milletvekilinden milyonlarca insanı umutlandıran cümleler. Asgari ücrete ikinci zam yapılacak mı? İşte detaylar…



Geçtiğimiz günlerde ilk olarak FED’in faiz kararı ardından TÜİK’in enflasyon rakamları açıklandı. Hali hazırda yükselişte olan enflasyon rakamlarıyla temmuz ayında asgari ücrete zam yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.

Milyonlarca çalışanın beklediği bu haber için geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir açıklama yapmıştı.

Erdoğan, “Şu anda daha üçüncü aydayız. Yıl ortasına geldiğimiz zaman zaten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanım da önüme mevcut durumu getirir. Zaten Vedat Bey sendikalarla bugüne kadar samimi görüş alışverişinde bulunmuştur. Yapılacak görüşmeler neticesinde de yıl ortasında böyle bir değerlendirme gerektiğinde biz kesinlikle vatandaşımızdan, hele hele işçimizden böyle bir şeyi esirgemeyiz. Veren el alan elden hayırlıdır" ifadelerini kullanmıştı.

HAMZA DAĞ DA KONUŞMUŞTU

Aynı şekilde AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da konu ile alakalı açıklamalarda bulunup, “açıklamada "Gelen verilere göre enflasyon altında bir durum ortaya çıktığını görürsek müdahaleden kaçınmayız" dedi.

İktidardan milyonlarca asgari ücretliyi heyecanlandıran canlı yayında zam mesajı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön