27 / 04 / 2024

İktidardan milyonlarca asgari ücretliyi heyecanlandıran canlı yayında zam mesajı

İktidardan milyonlarca asgari ücretliyi heyecanlandıran canlı yayında zam mesajı

AKP’li milletvekilinden milyonlarca insanı umutlandıran cümleler. Asgari ücrete ikinci zam yapılacak mı? İşte detaylar…



SEVİNDİREN SÖZLER GELDİ

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz'dan asgari ücrete ikinci zam konusu ile alakalı sözler geldi.

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Başkent Kulisi programına katılan Yılmaz, "Asgari ücretle ilgili değerlendirmenin ne zaman yapılacağını göreceğiz. Hükümetimiz başından beri hiçbir zaman ücretleri enflasyona ezdirmedi" şeklinde konuştu.

"YIL ORTASINDA DA ZAM YAPILACAĞINI DUYURUYORUZ"

Yılmaz'ın konuyla ilgili diğer açıklaması şu şekilde: "Bir süre daha enflasyon ile yaşayacağız. Ama hükümetimiz bu enflasyon ile mücadele ederken bir yandan da dar kesimlileri enflasyona ezdirmemeye çalışıyor. KDV indirimleri yapıldı, emekliye memura zamlar yapıldı. Şimdi yıl ortasında da zam yapılacağını duyuyoruz."

İktidardan milyonlarca asgari ücretliyi heyecanlandıran canlı yayında zam mesajı

EDİTÖR NOTU: Bu haber 10 Mayıs 2022 tarihinde saat 23.45'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 15,23 euro 16,07 altının gramı ise 904 TL değerinde. 

Ünlü altın uzmanları 6 ay sonra gram altın fiyatlarının kaç liraya yükseleceğini açıkladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 4 bin 175 kişiyi işe alacağını duyurdu! İşte aranan şartlar

Avrupa’nın göbeğinde aylık 64 bin liraya çalışacak 1 milyon 500 bin işçi alacaklar! İşte aranan meslek grupları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön