27 / 04 / 2024

İMSİAD'la kariyer günleri!

İMSİAD'la kariyer günleri!

İMSİAD, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) ile imzaladığı protokol gereği, sektördeki tecrübeli iş adamlarıyla üniversite öğrencilerini bir araya getiriyor.



İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği İMSİAD ve BTÜ tarafından 'Kariyer Günleri' adı ile organize edilen buluşmaların ilki gerçekleşti. İMSİAD Üyesi ve aynı zamanda Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Atilla Ödünç tecrübelerini geleceğin mühendisleriyle paylaştı. 

İMSİAD tarafından artık bir gelenek haline getirilen ve sektöre dair birbirinden önemli konu başlıklarıyla üyelerini öğrencilerle buluşturan İMSİAD, bu sayede hem öğrencilerin ufkunu açıyor hem de onlara model alabilecekleri kişilerle tanışma imkânı sağlıyor. 


Bu kapsamda öğrencilerle buluşan İMSİAD Üyesi ve aynı zamanda Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Atilla Ödünç, inşaat sektörünün yerel yönetimler ile olan ilişkisinin yanı sıra mesleki tecrübelerini de öğrencilere aktardı. İnşaat mühendisi mesleğinin meşakkatli olduğu kadar güzel bir meslek olduğunu ifade eden Ödünç, inşaat mühendislerinin kentle entegre olması gerektiğini ve yerel yönetimlerle uyumlu çalışmasının önemli olduğunu belirtti. Seminerin ardından geçilen soru-cevap bölümünde öğrenciler, merak ettikleri soruları Atilla Ödünç'e sordular. Program sonunda doğa Bilimleri, Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamdi Öğüt tarafından Atilla Ödünç'e teşekkür plaketi takdim edildi.


Gazete Bursa 




Geri Dön