20 / 04 / 2024

İncek Loft’ta ilk sanat galerisi  açılıyor!

İncek Loft’ta ilk sanat galerisi  açılıyor!

Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen İncek Loft projesinde ilk sanat galerisi açılıyor. ‘İncek Loft Art Gallery by RC’ bu hafta sonu sanatseverlere buluşacak.



İlk müzayedenin düzenlendiği galeride 14 Ekim Cumartesi günü 18:00’de Yakup Cem, Spyros Georgas, Valentin Rekunenko, Christo Yotov, Fabien Nizam Güner ve Aziz Özdemir gibi dünya sanatçılarının eserlerinin yer alacağı resim ve heykel sergisi ile resmi açılış gerçekleştirilecek. 

 

Konut projeleri son dönemde toplumsal dönüşümle şekil değiştirdi. Konut projelerinde artık yüzme havuzu, fitness center, çocuk oyun alanları dışında diğer ihtiyaçlara yönelik özellikler de geliyor. 

 

Ankara'da yükselen İncek Loft projesinde ilk sanat galerisi olan ‘İncek Loft Art Gallery by RC’ hafta sonu kapılarını açıyor. ‘İncek Loft Art Gallery by RC’de 14 Ekim Cumartesi günü 18:00’de resmi açılış yapılacak.


Galeride Yakup Cem, Spyros Georgas, Valentin Rekunenko, Christo Yotov, Fabien Nizam Güner ve Aziz Özdemir gibi dünya sanatçılarının yer alacağı 60 eserlik resim ve heykel sergisi yer alacak. 


 

http://www.incekloft.com.tr/


Geri Dön