26 / 04 / 2024

İndirim tezgahlara yansıdı! Ramazan boyunca et ürünleri kampanyalı olacak

İndirim tezgahlara yansıdı! Ramazan boyunca et ürünleri kampanyalı olacak

İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği'nin (İstanbul PERDER) ramazan ayı boyunca et ücretlerine ait aldığı sabitleme kararı tezgahlarda uygulanmaya başladı.



İstanbul PERDER, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Et ve Süt Kurumu (ESK) idarecileriyle yaptığı çalışmalar neticesinde ramazan ayı süresince bazı et ürünlerinin ücretlerini sabitleme kararı aldı.

Bu karara uyan PERDER üyeleri et fiyatlarındaki indirimini tezgahlara yansıtmaya başladı.

İndirim tezgahlara yansıdı! Ramazan boyunca et ürünleri kampanyalı olacak

Karara göre, ramazan ayı üresince İstanbul PERDER'in kampanyaya dahil olan 44 üyesi 2 bin 140 mağazısında kıymanın kilogram ücretini 190 TL'den, dana kuşbaşının kilogram ücretini ise 210 TL'den satışa çıkaracak.

EYT'liler çifte bayram yaşayacak! O tarihte hesaplara yatıyor

DSİ'den son dakika gelen dev hamle! İşte bu kadar kişi işe başlayacak

SGK'dan flaş açıklama! Kimler EYT'den yararlanamayacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön