19 / 04 / 2024

İnegöl'de kentsel dönüşüm atağı!

İnegöl'de kentsel dönüşüm atağı!

İnegöl Belediyesi ekipleri metruk vaziyetteki; Rüştiye Mahallesi eski okul binasının yıkımını gerçleştirdi. Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, yıkım ile bilgiler verdi.



İnegöl Belediyesi ekipleri metruk vaziyetteki; Rüştiye Mahallesi eski okul binasının yıkımını gerçleştirdi. Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, yıkım ile ilgili şu bilgileri verdi; "İnegöl Belediyesi olarak ilçemizin daha güzel olması ve ilçe halkımızın huzur ve mutluluğu için çalışıyoruz. Bir yandan İnegöl'de iz bırakacak projelere imza atarken bir yandan da kent estetiğini sağlamak ve şehrimizi güzelleştirecek çalışmalan hayata geçiriyoruz.  Bilindiği üzere daha önce çeşitli sebeplerle birçok bina yıkımı gerçekleştirdik. Bunlardan bazılarını kentsel dönüşüm çalışması çerçevesinde, bazılarını çıkmaz sokaklan akar hale getirmek için, bazılarını ise metruk binaların çevreye verdiği zararlan bertaraf etmek için yıkıyoruz" 


DEPREME DAYANIKSIZ

"Ekibimiz bugün çatısı hasar gören ve depreme dayanıksız hale gelen metruk vaziyetteki Rüştiye Mahallesi eski okul binasının yıkımını gerçekleştiriyor. Eski okul binasının yıkım çalışması sonrasında boşalan alanda şu an için herhangi bir çalışma planlanmamaktadır.  Daha nezih ve yaşanabilir bir İnegöl için merkez ya da kırsal ayrımı yapmadan çalışmalarımızın devam edeceğini belirterek, çalışmanın mahallemize hayırlı olmasını dilerim" 


Genç Gazete 


Geri Dön