17 / 04 / 2024

İnegöllü mobilyacılar Amerikan pazarına giriş yaptı!

İnegöllü mobilyacılar Amerikan pazarına giriş yaptı!

Mobiliyum, yurtdışı pazarlama çalışmaları kapsamında Amerikalıları ağırladı. High Point Market Mobilya Fuarı Genel Müdürü L. Bolton ve beraberindeki alım danışmanları İnegöllü mobilyacıların Amerikan pazarına hızlı bir giriş yakalayacağını ifade etti.



İnegöllü mobilyacıların hedef pazarlardan biri olarak belirledikleri Amerika pazarına yaptıkları ziyaretler meyvelerini vermeye başladı. 


İki yıl önce pazar araştırması için High Point Market Mobilya Fuarı’nı ziyaret eden İnegöllü mobilyacılar ardından geçtiğimiz ekim ayında High Point Market Mobilya Fuarı’nın Genel Müdürü Alfred L. Bolton’u ağırlamıştı. Ekim ayında Türkiye’nin en büyük mobilya AVM’si olan Mobiliyum’u ziyaret ederek İnegöl’deki mobilya sektörüyle ilgili incelemelerde bulanan Bolton, İnegöl’e ikinci ziyaretini bu kez Amerika mobilya pazarındaki mevcut firmalara alım danışmanlığı yapan Ron Curlee ve Matt Underwood ile birlikte gerçekleştirdi. Mobiliyum AVM’nin 2016 yurt dışı pazarlama çalışmaları kapsamında ‘Amerika Mobilya Pazarı Araştırma ve Geliştirme Çalışmaları’ başlığında İnegöl’e gelen heyet ilçede incelemelerde bulundu.


Dünya



Geri Dön