20 / 04 / 2024

İnegöllü mobilyacılar Dubai'de ticari görüşmeler yapacak!

İnegöllü mobilyacılar Dubai'de ticari görüşmeler yapacak!

Dubai Ticari Ataşeliği'nin ev sahipliği yaptığı toplantıda firma temsilcileri 2,5 saat ikili görüşmelere katıldı. İnegöllü mobilyacıların Dubai'de ticari görüşmeler yapacak olmaları Birleşik Arap Emirlikleri'nin gazetelerinde geniş yer aldı.



İnegöl Belediye Başkanı ve Modef Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Alinur Aktaş, İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ ile birlikte 20 mobilyacının yer aldığı heyet ile B2B görüşmeleri ve ticari görüşmeler yapmak ve çeşitli izlenimlerde bulunmak için Dubai'ye giderken, ziyaret BAE medyasında da geniş yer buldu. Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İnegöllü mobilyacıların Dubai'de ticari görüşmeler yapacak olmaları Birleşik Arap Emirlikleri'nin en prestijli gazetelerinde geniş yer aldı. 



Dubai'ye hareketi öncesi çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Alinur Aktaş, "Demek ki, İnegöl'ün mobilya alanındaki iddiası tüm dünyada bilinirlik kazanmış. Dünyanın neresinde önemli bir mobilya işi varsa bilin ki, inegöl mobilyacısı orada bulunuyor. Zaten 110 civarında ülkeye mobilya ihraç edilmesi tesadüfi bir durumla açıklanamaz" dedi. 



İKİLİ GÖRÜŞMELER... 

İnegöl heyetine Dubai'ye iniş yaptıkları andan itibaren büyük ilgi vardı. Aktaş Dubai medyası ile söyleşisinde İnegöl mobilyası ve Oylat Kaplıcaları başta olmak üzere ilçenin sosyo-ekonomik yapısı ve dinamikleri hakkında bilgiler verdi. Dubai Ticari Ataşesi Serdar Kumbaracı da İnegöllü mobilyacıların Dubai'de yaptıkları görüşmelerin önemine değindi. Kumbaracı, "İnegöllü katılımcılar şimdiye kadar buraya gelen en iddialı ve en yüksek katılımcı profiline sahip grup" dedi. 


Olay Bursa


Geri Dön