26 / 04 / 2024

ING Bank promosyon 2022 ne kadar?

ING Bank promosyon 2022 ne kadar?

ING Bank promosyonunun ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte 2022 ING Bank promosyonu hakkında detaylar!



ING EMEKLİ PROMOSYON NE KADAR?

İşte ING bankası nakit promosyon fırsatı;

1 aylık toplam gelir veya aylık tutarınız,

1.500 TL’ye kadar da 4.650 TL,

1.500 TL ile 2.500 TL arası ise 5.800TL,

2.500 TL ve üzeri ise 7.000 TL nakit promosyon ödemesi yapılmaktadır.

ING EMEKLİ PROMOSYON ŞARTLARI NELERDİR?

  • Kampanyadan emekli maaşını 3 yıl boyunca bankamızdan alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli maaş müşterileri yararlanabilir.
  • Promosyon taahhütnamesinin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmaksızın bir aylık net gelir 1.500 TL'ye kadarsa 4.650 TL, 1.500 TL2.500 TL arasındaysa 5.800 TL, 2.500 TL'nin üzerindeyse 7.000 TL nakit promosyon ödemesi yapılır.
  • Kampanya 5 Ağustos 2022 – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında nakit promosyon alan müşteriler için geçerlidir. Bu tarihler dışında promosyon alan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.
  • Nakit promosyon başvuru işlemleri ING Telefon Bankacılığı ve ING Şubelerinden de yapılabilir.
  • ING bankasından birden çok emekli maaş alınıyor ise, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır ve daha sonra bir tane promosyon ödemesi yapılır.
  • Nakit promosyon ödemesi 3 yıl için peşin olarak yapılmaktadır ve 3 yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak nakit promosyonun hesaba yatırıldığı tarih baz alınır.
  • Nakit promosyon ödemesi yapıldıktan sonra 3 yıllık taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığın artması halinde ilave promosyon ödemesi yapılmaz. Buna ek aynı anda birden fazla ek promosyon kampanyası yoktur.

TOKİ sosyal konut projeleri başvuruları ne zaman başlayacak 2022? İşte TOKİ sosyal konut başvuru şartları!

Beyaz eşyalarınız BİM 12 Ağustos Cuma kataloğunda! İşte BİM 12 Ağustos Cuma kataloğu!

O banka doların sonunu nasıl gördüğünü açıkladı! Elinde doları olanlar aman dikkat!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön