26 / 04 / 2024

ING'den müjde! Anne ve babalar bu kampanyayı kaçırmayın! Başvurana anında hediye!

ING'den müjde! Anne ve babalar bu kampanyayı kaçırmayın! Başvurana anında hediye!

ING flaş bir açıklama yaptı. ING  tarafından yapılan açıklamada yeni bir kampanya duyuruldu. Üstelik bu kampanyadan sadece emekliler değil herkes faydalanacak. İşte ayrıntılar...



ING flaş bir açıklama yaptı. ING  tarafından yapılan açıklamada yeni bir kampanya duyuruldu. Banka'nın açıklamasında, şu ifadelere yer verildi:

"ING Kredi Kartı’nızla 22 Ağustos-30 Eylül 2022 tarihleri arasında Bonus üye iş yerlerinde farklı günlerde yapacağınız 250 TL ve üzeri her ikinci market, giyim ve kırtasiye alışverişinize 40 TL, toplamda 200 TL bonus kazanın."

ING Bank'tan 0.99 faizle kredi! Bu kampanya kaçmaz!

ING'nin okula dönüşe özel düzenlediği kampanyadan faydalanmak için, 'OKUL'' yazıp, 2205’e SMS göndermeniz yeterli oluyor.

Peki, başvuru şartları nelerdir? İşte kampanya detayları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön