27 / 04 / 2024

İnşaat demir fiyatlarına okkalı zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! 1 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına okkalı zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! 1 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden olan demir fiyatlarına bugün okkalı bir zam daha geldi. Fiyatlar resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 demir fiyat listesi.



Demir fiyat listesi merak edilip araştırılıyor. Demir fiyatları günlük döviz kurlarının etkisiyle yükselişe geçti. Demir fiyatlarına son günlerde peş peş zam gelmeye devam ediyor. Dün gelen zamdan sonra bugün de demir fiyatlarına okkalı bir zam geldi. 

Güncel demir fiyat listesi inşaat sektörü tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Başta müteahhitler olmak üzere inşaat sektörü temsilcileri inşaat demir fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. 

Demir cevheri vadeli işlemleri 105,07 bandında hareket ediyor. Bugün demir cevheri vadeli işlemlerinde yüzde 0,13 düşüş yaşandı. Demir cevheri vadeli işlemlerinin düşüşe geçmesi, artan inşaat demir fiyatlarının önüne geçemedi. 

Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 1 ton demir fiyatları kaç TL? 2023 demir fiyatları ne kadar? Güncel ince ve kalın demir fiyatları ne kadar? 1 Haziran 2023 demir fiyatları.


Geri Dön