24 / 04 / 2024

İnşaatçılar dümeni Kuzey Afrika’ya kırdı!

İnşaatçılar dümeni Kuzey Afrika’ya kırdı!

İnşaatçılar yabancıya konut satışını canlandırmak adına yeni pazarlara odaklandırlar. CNR Emlak Fuarı’nın hedef pazarı Kuzey Afrika oldu. 



Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre, gayrimenkul sektörü temsilcileri yabancıya konut satışını canlandırmak için kolları sıvadı. 

 

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından arasında düzenlenecek olan CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve Fuarı bu yıl 23-26 Kasım tarihleri arasında kapılarını açacak.

 

Emlak Fuarı'nda bu yıl odak noktası yine Körfez ülkeleri olurken, gayrimenkul sektörünün açılmak istediği yeni pazarlar da ortaya çıktı. 

 

Fuarın bu yılki yeni pazarları arasında Ukrayna, Azerbaycan, Gürcistan, Pakistan, Afganistan, Cezayir ve Fas yer alıyor.

 

İnşaatçılar dümeni Kuzey Afrika’ya kırdı!

 

CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel, "Fuar başlamadan önce katılımcılarımıza hangi bölgelere açılmak istediklerine dair sorular soruyoruz. Körfez ve Rusya odak noktaları olsa da Ukrayna, Azerbaycan, Gürcistan, Pakistan, Afganistan, Cezayir ve Fas gibi ülkelere de açılmak istiyorlar" dedi.

 

25 BİN ZİYARETÇİ BEKLENİYOR
Şenel konuşmasını şöyle sürdürdü: "Yatırımcıları, proje sahiplerini ve finansman sektörünü bir araya getirecek CNR İstanbul Emlak Zirvesi, sektörün özellikle yatırım ve finansman konularının tartışılacağı, projelerin ve bu projelerin bulundukları coğrafyaların da tanıtılacağı bir zirve olacak. Dünyada ve Türkiye'de emlak sektörü ve gayrimenkulün geleceği, Türkiye nasıl yatırım çeker? Yabancı yatırımcı ne istiyor? Uluslararası yatırımcıların perspektifinden Türkiye'nin sunduğu avantajlar, gayrimenkulde yatırım ortaklıkları ve gayrimenkulün finansmanı gibi konu başlıkları ele alınacak" Fuara yerli yabancı 25 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor. 

 

FUARDA NELER OLACAK?
1-) CNR Emlak Fuarı bu yıl Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ'nin desteğiyle 23-26 Kasım tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de organize edilecek.
2-) Fuara 25 bin ziyaretçi bekleniyor.
3-) Yatırımcılar, fuar alanında yer alacak olan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü standından yatırım yapmak istedikleri projenin işlemlerini başlatıp, Bankalar Caddesi'nin standından da kredi bilgileri alabilecekler.
4-) Zirvenin 'keynote konuşmacısı' yeşil binalar üzerine 14 kitap yazan 'God Father of Green' (Yeşilin Babası) lakaplı Jerry Yudelson olacak.


Geri Dön