26 / 04 / 2024

İnşaatın devlerinden 2 yeni şirket!

İnşaatın devlerinden 2 yeni şirket!

Peker GYO ve Astaş Holding iki yeni şirket kurdu. Yeni şirket yatırımları rekor sermaye bedelleri ile yapıldı. 



Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Astaş Holding yeni yatırımlarını hayata geçirmeye devam ediyor. İnşaatın devleri bugün 2 yeni şirket kurdu.

Peker GYO'dan 14 milyon TL'lik yeni yatırım!

Evia Yapı Yatırım Anonim Şirketi bugün Hasan Peker ve Ayşegül Peker ortaklığında kuruldu.

Peker GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker ve Peker Holding ve Peker GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşegül Peker tarafından Şişli'de 14 milyon TL sermaye bedeli ile kurulan Evia Yapı Yatırım Anonim Şirketi, gayrimenkul alanında hizmet sunacak.

İnşaatın devlerinden 2 yeni şirket!

Peker Holding projeleri: 

Nef 22 Ataköy,

Sultan Makamı, 

Anthill Residence Bomonti, 

Bomonti Business Center.

Evia Yapı Yatırım Anonim Şirketi konusu:

a.Her türlü gayrimenkul yapı alım satım, kiralama, kiraya verme, elde tutma, işletme faaliyetleri de dahil olmak ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, her türlü gayrimenkul yönetim ve danışmanlık hizmeti ve inşaatçılık ile ilgili her türlü gayrimenkul yönetim ve danışmanlık hizmeti ve inşaatçılık ile ilgili her türlü iş, işlem ve faaliyeti gerçekleştirmek...ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler.

Evia Yapı Yatırım Anonim Şirketi Adres: 

Cumhuriyet Mah.Yeni Yol 1 Sk. Bomonti Buss.Cent.No:8/1 Şişli

Astaş Holding'ten 273.9 milyon TL'lik yeni yatırım!

Asta Cennetkoy Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi bugün Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı ortaklığında kuruldu.

Şişli'de 273 milyon 89 bin 62 TL sermaye bedeli ile Astaş Holding ve Astaş Gayrimenkul’ün kurucusu ve patronu Vedat Aşçı, Astaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aşçı ve Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Kaya Aşçı ortaklığında kurulan şirket turizm alanında faaliyet gösterecek.

Astaş, uluslararası alanda ticaret yapmak üzere Vedat Aşcı tarafından Almanya’da 1980 yılında kuruldu. Türk ekonomisinin hızla büyüyen ve en güçlü sektörlerinden biri olan tekstil ve hazır giyim sektörüne katkı sunmak amacıyla İstanbul'da faaliyete başlayan Astaş, gayrimenkul alanında önemli projeler hayata geçirdi. 

İnşaatın devlerinden 2 yeni şirket!

Astaş Holding projeleri:

-Tamamlanan Projeler-

Mandarin Oriental - Bodrum,

The Residences at Mandarin Oriental - Bodrum, 

Maçka Residences Interior Design by Armani / Casa Managed by Kempinski,

Kempinski Residences Astoria, 

Bellevue Residences Managed by Kempinski. 

-Devam Eden Projeler-

The Residences at Mandarin Oriental Etiler, 

Mandarin Oriental Etiler, 

Mandarin Oriental Bosphorus. 

Asta Cennetkoy Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi konusu:

1-Turizm alanında halen yürürlükte olan ve ileride yürürlüğe girecek olan kanun ve nizamnameler çerçevesinde yurtiçi ve yurt dışında her türlü turistik oteller, moteller, tatil köyleri, mağazalar çarşılar, kamp yerleri plaj yerleri, yüzme havuzları sağlık tesisleri, açık kapalı sportif tesisleri, eğlence yerleri, lokanta, kafeterya, gazino, yiyecek içecek servis yerleri, dinlenme yerleri, bunlara benzer yerler açmak, işletmek kiralamak ,kiraya vermek, işletmeye vermek, işletme açtırmak, inşa etmek, inşa edilmiş olanlara iştirak etmek, satın almak, bu konularla ilgili her türlü pazarlama faaliyetlerinde bulunmak, yurt içi ve yurt dışı turistik, geziler düzenlemek, bunlar için yatırım yapmak, malzeme almak, satmak, ithalat ihracat yapmak.. ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Asta Cennetkoy Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi Adres: 

Esentepe Mah.Büyükdere Cad. Astoria Blk.No:127b/101 Şişli

Evia Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Asta Cennetkoy Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön