19 / 04 / 2024

astaş holding şirketleri

astaş holding şirketleri

Peker GYO ve Astaş Holding iki yeni şirket kurdu. Yeni şirket yatırımları rekor sermaye bedelleri ile yapıldı. 

Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba Grubu'na satıyor!

Türkiye’nin en önemli inşaat şirketleri arasında yer alan iki şirket, önemli bir satın almaya imza atıyor. Paylaşılan detaylara göre. Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba’ya satıyor.

Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı'dan 71.6 milyon TL'lik yeni şirket! Astoria Gayrimenkul kuruldu!

Astoria ve Astoria Alışveriş Merkezi ile gayrimenkul sektörüne giriş yapan Astaş Holding, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Vedat Aşçı yeni şirket kurdu! Astaş Holding'ten 2 milyon TL'lik yeni yatırım! 

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı yeni şirket kurdu. Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon lira sermaye ile kuruldu. Peki Vedat Aşçı kimdir? İşte detaylar...

Kempinski Residence Balmumcu'da yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatı! 2+1'den 9+2'ye farklı seçeneklerle

Kempinski Residence Astaş Holding ve Yapı ve Yapı tarafından Boğaz’ın en değerli bölgelerinden biri olan Beşiktaş, Balmumcu'da hayata geçiriliyor. Kempinski Residence Balmumcu'da yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.  

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi!

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, İstanbul’un en değerli ve prestijli projesi olarak dikkat çeken Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi...

Vedat Aşçı: Bu yıl gayrimenkul sektörü için güzel geçecek!

Gayrimenkul sektörü özellikle inşaat sektöründeki artan maliyetler nedeniyle arz ve talepte dengelerin değiştiği yeni bir dönem yaşıyor. Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı iyimser. Bu yıl gayrimenkul sektörünün çok iyi bir performans ortaya koyacağını söyledi.

Emin Grup, Emin Üstün Holding'e dönüştü!

Türkiye’de 1991'de temelleri atılan ve farklı sektörlerde hizmet veren şirketleri bünyesinde barındıran Emin Grup, holding yapısına geçti ve bir şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding’e dönüştü. Şirket, hizmetlerine Emin Üstün Holding olarak devam edecek.

İnşaatın devlerinden 2 yeni şirket!

Peker GYO ve Astaş Holding iki yeni şirket kurdu. Yeni şirket yatırımları rekor sermaye bedelleri ile yapıldı. 

TORKAM Holding'ten Afrika'da 7.8 milyar dolarlık anlaşma!

Türkiye’nin önde gelen müteahhitlik şirketleri arasında yer alan TORKAM Holding,  Afrika’da önemli bir anlaşmaya imza attı.

Türk inşaat şirketleri Avrupa'da gövde gösterisi yaptı!

Türk şirketleri, son dönemde ise Avrupa’da kendini gösteriyor. Ukrayna, Bulgaristan Makedonya bu ülkelerden dikkat çekenler. Anadolu Grubu, Cevahir Holding, Altınbaş Holding gibi dev firmaların yanı sıra yerel işletmeler kuran Türk girişimciler de öne çıkıyor.

Mandarin Oriental'den 'Uğur Akkuş davalık oldu' haberlerine yalanlama!

The Residences at Mandarin Oriental ve yatırımcısı Astaş Holding basında çıkan ''Uğur Akkuş Bodrum'daki lüks siteyle davalık oldu!'' haberlerini yalanladı ve tekzip metni yayınladı...

Astaş Holding'ten koronavirüsle mücadele desteği!

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı ile Hong Konglu iş ortağı Mr. Kai Johan Jiang, koronavirüs salgınına karşı, Sağlık Bakanlığı'na 3 milyon TL'lik tıbbi malzeme bağışı gerçekleştirdi.

Cahit Oklap, Tekten Grup Şirketleri’nin başkanı oldu!

Tekten Holding’te üst yönetimde önemli bir değişim oldu. Cahit Oklap, Tekfen Grup Şirketleri’nin yeni Yönetim Kurulu ve üst düzey yönetimi seçildi...

astaş holding şirketleri Haberi

astaş holding şirketleri

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Astaş Holding yeni yatırımlarını hayata geçirmeye devam ediyor. İnşaatın devleri bugün 2 yeni şirket kurdu.

Peker GYO'dan 14 milyon TL'lik yeni yatırım!

Evia Yapı Yatırım Anonim Şirketi bugün Hasan Peker ve Ayşegül Peker ortaklığında kuruldu.

Peker GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker ve Peker Holding ve Peker GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşegül Peker tarafından Şişli'de 14 milyon TL sermaye bedeli ile kurulan Evia Yapı Yatırım Anonim Şirketi, gayrimenkul alanında hizmet sunacak.

Peker Holding projeleri: 

Nef 22 Ataköy,

Sultan Makamı, 

Anthill Residence Bomonti, 

Bomonti Business Center.

Evia Yapı Yatırım Anonim Şirketi konusu:

a.Her türlü gayrimenkul yapı alım satım, kiralama, kiraya verme, elde tutma, işletme faaliyetleri de dahil olmak ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, her türlü gayrimenkul yönetim ve danışmanlık hizmeti ve inşaatçılık ile...