26 / 04 / 2024

iPhone 14 fiyatları belli oldu! Gören bir daha bakıyor! Hiç bu fiyata iPhone satılmadı! 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

iPhone 14 fiyatları belli oldu! Gören bir daha bakıyor! Hiç bu fiyata iPhone satılmadı! 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Senenin belirli zamanlarında yeni çıkan telefonlarının lansmanını gerçekleştiren Apple, iPhone ailesinin en yeni ve en güçlü üyesi olacak iPhone 14 serisini tüm dünyaya tanıtma hazırlıklarına başladı. Peki, iPhone 14 serisinin fiyatları ne kadar? 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...



IPHONE 14 SERİSİ NE ZAMAM ÇIKACAK? IPHONE 14 SERİSİNİN LANSMAN TARİHİ AÇIKLANDI MI? 

Apple tanıtım tarihi ile ilgili olarak henüz resmi bir açıklama gerçekleştirmedi ancak Eylül ya da Ekim ayında tanıtım etkinliğinin gerçekleşeceği düşünülüyor. 

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; Apple'ın eylül ayında yeni iPhone'un lansmanını yapması neredeyse kesin. Apple’ın Eylül ayında yeni ürün tanıtması kural haline gelmiş durumda. Bu yüzdem yeni iPhone 14 ailesinin de lansmanının Eylül 2022'de gerçekleşeceği tahmin ediliyor. En son ortaya atılan iddialara göre Apple iPhone 14 serisinin tanıtım etkinliği 13 Eylül'de gerçekleştirilecek.

iPhone 13 Pro Max'e 3705 TL indirim! Stoklar tükenmeden hemen alın! İşte 28 Nisan 2022 fiyat listesi...IPHONE 14 SERİSİ HAKKINDA BÜTÜN SÖYLENTİLER!

Apple iPhone 15'te ön kamera üreticisini değiştirmeyi düşünüyordu. Şirket bu adımı hız kazandırarak iPhone 14 için yeni bir üreticiyle anlaşma gerçekleştirdi. Çinli tedarikçiyi terk eden Apple, Güney Koreli LG Innotek'e geçiş yaptı. Bu tercih iPhone'un üretim maliyetlerininde artmasına sebebiyet verdi. LG'nin ön kamera bloğu Çinli üreticiye göre üç kat daha masraflı.

LG tarafından üretimi gerçekleştirilecek ön kamera setiyle iPhone 14'ün selfie kamerasına ilişkin detaylar da ortaya çıkıyor. Analizlere göre ön kamera hem şekil hem performans olarak başkalaşım geçirecek. Ön kamerada altı parçalı F/1,9 açıklığında bir lens bulumcak.

iPhone 14'te Type-C girişi bulunmayacak. Analist Ming Chi Kuo'nun açıklamalarına göre iPhone için USB-C çalışmaları başladı. Aynı zamanda Apple'ın iPhone 14'lerde Lighting kablosunu kullanmayı sürdüreceği de iddialar arasında yerini aldı. 

Bloomberg'den Mark Gurman yeni iPhone 14 ailesi ile alakalı bir iddia ortaya attı. Gurman standart modelde geniş açılı 48 MP'lik lense yer verilmeyeceğini duyurdu. Gurman'ın iddialarına göre yeni A16 Bionic işlemci ve 48 MP'lik lense sadece Pro modeller de yer verilecek.

iPhone sahibi olmak isteyenler sakın kaçırmayın! iPhone 13 Pro A101'de satışta! 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...YENİ İPHONE NEYE BENZEYECEK?

Çin merkezli mikroblogging sitesi Weibo'daya iPhone 14'ün kalıpları piyasaya sızdı. Görüntüde dört farklı iPhone modelinin kalıbı yer alıyor. Dikkat çeken ilk ayrıntı dört telefon arasında iPhone Mini'ye yer verilmemesi. Apple'ın satış performansından keyif almadığı Mini modelini uzun süredir iptal etmeyi planladığı dedikodular arasında yer alıyordu. 

Sızdırılan karede yer alan modeller ise şekilde: 6,1 inç iPhone 14, 6,1 inç iPhone 14 Pro, 6,7 inç iPhone 14 Max ve 6,7 inç iPhone 14 Pro Max.
Peki, iPhone 14 serisi fiyatları kaç TL olacak? İşte 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön