29 / 03 / 2024

iPhone fiyatları yarıya düşüyor! Cep telefonu ve bilgisayarlarda vergi muafiyeti gençlere müjde!

iPhone fiyatları yarıya düşüyor! Cep telefonu ve bilgisayarlarda vergi muafiyeti gençlere müjde!

Türkiye'de gerçekleşen seçimlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan müjdeler gençler arasında heyecan yarattı.



Türkiye'de gerçekleşen seçimlerin sona ermesiyle birlikte gençler seçim vaatlerini yakından araştırmaya başladı. Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyaları sırasında verdikleri vaatler, özellikle gençlerin dikkatini çekti. Seçim sonrasında Erdoğan'ın tekrar cumhurbaşkanı seçilmesiyle birlikte gençleri sevindirecek müjdelerin araştırılması gündemdeki yerini koruyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Türkiye Yüzyılı için Atılacak Doğru Adımlar" başlığı altında sunulan müjdeler arasında cep telefonu ve bilgisayar alımlarında vergi muafiyeti yer alıyor. Gençler için seçim vaadi olarak sunulan bu düzenleme ile cep telefonu fiyatlarının yarı yarıya düşmesi bekleniyor. Ayrıca, üniversite öğrencisi gençlere vergisiz bir şekilde cep telefonu ve bilgisayar alımı imkanı sunulacak.


Geri Dön