20 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan son dakika kampanyası! 

İş Bankası'ndan son dakika kampanyası! 

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan İş Bankası'ndan müjde... Banka yeni bir kampanya duyurdu. Kampanya kapsamında 150 TL MaxiPuan kazanma imkanı sunuluyor.



Türkiye'nin önde gelen bankalarından Türkiye İş Bankası, müşterilerine birbirinden cazip kampanyalar sunmaya devam ediyor. Bu kez, Maximum Kart sahiplerini sevindirecek bir fırsat Pazarama Market Siparişi'nde karşımıza çıkıyor. 2023 yılı boyunca geçerli olan bu kampanya kapsamında, tek seferde 150 TL ve üzeri alışverişlerde yüzde 10 Pazarama MaxiPuan kazanma imkanı sunuluyor.

İş Bankası ndan son dakika kampanyası! 

Kampanya detaylarına göre, 2023 yılı içinde Pazarama Market Siparişi'nden yapılacak 150 TL ve üzeri ilk alışverişlerde, alışveriş tutarının yüzde 10'u kadar MaxiPuan kazanılabilecek. Bu kampanya ile en fazla 150 TL Pazarama MaxiPuan elde edilebilecek. Kampanyaya İş Bankası'nın Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximum Genç Kart, Maximum Pati Kart), Maxipara Kart ve İş Bankası Bankamatik Kartları dahil ediliyor.

Ancak dikkat edilmesi gereken noktalar da bulunuyor. Önceden bu kampanyadan faydalanan ve MaxiPuan kazanan müşteriler, yeniden puan kazanımı sağlayamayacaklar. Yani, Pazarama Market Siparişi'ni ilk defa kullanan müşteriler kampanyadan yararlanabilecekler. Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Aidatsız Kartlar, Maximum Fırsat, MaxiPuan ve Maximil kullanılarak yapılan işlemler, ürün iptal ve iade işlemleri ile Pazarama'da bulunan Online Alışveriş, Araçta Öde, Ulaşım Kartları ve Dijital Kod Market alanlarından yapılan alışverişler bu kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek.


Geri Dön