19 / 03 / 2024

İş GYO borçlanma aracı ihracı için SPK'ya başvuru yaptı!

İş GYO borçlanma aracı ihracı için SPK'ya başvuru yaptı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) borçlanma aracı ihracı için SPK başvurusu hakkında açıklama yaptı.



İş GYO, 1.000.000.000 TL ihraç tavanı kapsamında Türk Lirası cinsinden, yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle tertipler halinde, maksimum 1.200 güne kadar vadeli borçlanma aracı ihraç edilmesine ilişkin ve söz konusu ihraçlar kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu ve diğer merciler nezdinde gerekli başvuruların yapılması için Genel Müdürlüğe yetki verilmesine karar verdi. Bu kapsamda, Şirketimizce yurtiçinde 1.000.000.000 TL ihraç tavanına kadar borçlanma aracı ihraç edilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulundu. 

İş GYO KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuz tarafından, Şirketimizin 1.000.000.000 TL ihraç tavanı kapsamında Türk Lirası cinsinden, yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle tertipler halinde, maksimum 1.200 güne kadar vadeli borçlanma aracı ihraç edilmesine ilişkin ve söz konusu ihraçlar kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu ve diğer merciler nezdinde gerekli başvuruların yapılması için Genel Müdürlüğe yetki verilmesine karar verildiği duyurulmuştu. Bu kapsamda, Şirketimizce yurtiçinde 1.000.000.000 TL ihraç tavanına kadar borçlanma aracı ihraç edilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmuştur.


Geri Dön