26 / 04 / 2024

İş GYO Mallmarine AVM'nin kira değeri ne kadar?

İş GYO Mallmarine AVM'nin kira değeri ne kadar?

İş GYO Mallmarine AVM'nin kira değerleme raporu yayınlandı. Mallmarine AVM'nin aylık kira değeri 98 bin 975 TL, yıllık kira değeri ise 1 milyon 187 bin 700 TL olarak belirlendi. 



İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Mallmarine AVM kira değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

İş GYO Mallmarine AVM nin kira değeri ne kadar?

İş GYO Mallmarine AVM, Muğla ili, Marmaris ilçesi, Kemeraltı Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde konumlanıyor. Mallmarine AVM, 30 adet bağımsız bölümden oluşuyor. Mallmarine AVM'ye ulaşım; Atatürk Caddesi aracılığı ile sağlanıyor. AVM, Atatürk Caddesi üzerinde, Marmaris Belediyesi ile Marmaris Orman Müdürlüğü arasında konumlanıyor. Mallmarine AVM'nin yakın çevresinde Marmaris Polis Evi, Marmaris Anadolu Lisesi, 75.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, halk plajı, otel ve apart oteller, cadde boyu bodrum katları daha çok hizmet sektörü ağırlıklı ticaret alanları, üst katları pansiyon, konut ya da ofis amaçlı kullanılan 4-5 katlı betonarme yapılar bulunuyor.  

Gayrimenkul, D-550 (Aydın-Muğla) Karayolu'na yaklaşık 29 kilometre, D-400 (MuğlaMarmaris) Karayolu'na yaklaşık 900 metre mesafede konumlanıyor. 

İş GYO Mallmarine AVM nin kira değeri ne kadar?

İş GYO Mallmarine AVM'nin aylık kira değeri 98 bin 975 TL, yıllık kira değeri ise 1 milyon 187 bin 700 TL olarak belirlendi. 

İş GYO Mallmarine AVM nin kira değeri ne kadar?  

İş GYO'nun KAP açıklaması:
Muğla İli, Marmaris İlçesi, Kemeraltı Mahallesi, 2 Pafta, 119 Ada, 24 Parsel'e ilişkin kira değerleme raporu ekte yer almaktadır.

Değerleme raporu için tıklayın


Geri Dön