25 / 04 / 2024

İş yeri başvurularında flaş gelişme! Açık artırma yapılacak

İş yeri başvurularında flaş gelişme! Açık artırma yapılacak

TOKİ, 28 ilde 325 iş yerini açık artırma ile satışa sunulacak. İş yeri sahibi olmak, ya da yatırım yapmak isteyenler, tutarın yüzde 30'unu peşin kalan taksitleri ise 120 vade ile ödeyebiliyor. Başvurular TOKİ hizmet merkezleri ve internet üzerinden alınabiliyor.



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 28 ilde 325 iş yerini; yüzde 30'u peşin, 120 ay vade ile 23-24 Kasım 2022 tarihlerinde açık artırmayla satışa sunulacak.

İş yeri sahibi olmak, yatırım yapmak isteyenler için farklı metrekarelerde ve konumda her iş alanına uygun yerler sahiplerini beklemekte.

TOKİ İŞYERİ SATIŞI HANGİ İLLERDE YAPILACAK?
Aydın, Burdur, Bursa, Düzce, İstanbul, İzmir, Konya ve Tekirdağ, 24 Kasım tarihinde ise Adana, Adıyaman, Aksaray, Ankara, Çankırı, Erzincan, Gaziantep, Kırşehir, Kilis, Manisa, Nevşehir, Osmaniye, Kars, Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Van, Yozgat ve Zonguldak illerinde TOKİ iş yeri dükkanları açık artırma ile satılacak.

İzmir'de 68 adet, Konya'da 81 adet, Rize'de 12 adet iş yerinin kısa sürede teslim edecek TOKİ, Trabzon’da ise 29 iş yerinin teslime hazır olduğunu duyurdu.

Toplam tutarın yüzde 30'u peşin, 120 ay vade ile satışa çıkan iş yerleri için online katılım da sağlanıyor.

Satışa çıkan iş yerlerini görmek isteyenlerin İzmir Kemalpaşa, Trabzon Çaykara, Rize Merkez ve Konya Selçuklu projelerinde tanıtım ofislerini ziyaret edebilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön