25 / 04 / 2024

İsabetli tahminleriyle tanınan İslam Memiş'ten 1000 liranın altına düşen altınla ilgili yeni açıklama

İsabetli tahminleriyle tanınan İslam Memiş'ten 1000 liranın altına düşen altınla ilgili yeni açıklama

Son dakika gelişmesi... Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın ve dolardaki düşüşlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Memiş, merak edilen soruların cevabını verdi.



Gram altın konusunda Memiş, şu ifadeleri kullandı: 
"Gram altın TL BDDK kararı öncesinde 1020 düzeyindeydi, cuma günkü karardan sonra 970'e kadar geriledi, 990'dan geçen haftayı tamamladı. 980-990 bant aralığında dalgalanıyor. 950-1000 aralığında dalgalanma var. Buralarda alımlar olabilir. Önümüzdeki aylarda altının ons fiyatında sert yükselişler görülebilir. Bu da gram altında 1050, 1200, yıl sonuna kadar 1450'ye kadar yükselmesine neden olabilir, çünkü karşımızda Fed gerçeği var, gelişmekte olan ülkelerde ataklara şahit olabiliriz."

https://emlakkulisi.com.tr/her-dedigi-cikan-islam-memisten-uyari-boga-piyasasi-geliyor-dedi-gram-altin-icin-yeni-seviyeyi-verdi/711307

https://emlakkulisi.com.tr/gram-altin-ve-dolar-daha-dusecek-mi-islam-memis-merak-edilenleri-yanitladi/711225


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön