18 / 04 / 2024

İskenderun'a dev projeler!

İskenderun'a dev projeler!

Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmenin heyecanını yaşayan İskenderun Belediye Başkanı Şeyfi Dingil, "57 yıl aradan sonra iktidarla buluşup dev projeler yaptık" dedi.




Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmenin heyecanını yaşayan İskenderun Belediye Başkanı Şeyfi Dingil, "57 yıl aradan sonra iktidarla buluşup dev projeler yaptık" dedi. İskenderun'da göreve başladığı günden beri dev projeleri hayata geçirmek için çaba harcayan Belediye Başkanı Seyfi Dingil in gayretleriyle 4. Nolu Sosyal Tesislerin bulunduğu alan Sağlıklı Yaşam Parkı'na dönüşüyor. Türkiye'de bir ilk olan ve herkesin yararlanabileceği park için ilk harcı Kaymakam H. Hasan Ozviğit, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İl Halk Sağlığı Müdürü Ümit Mutlu Tiryaki ve Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil tarafından kondu. 


Cumhurbaşkanı Erdoğan sayesinde İskenderun ile ilgili projelerin kolaylıkla hayata geçirildiğini söyleyen Başkan Seyfi Dingil, "Bir telefonuyla bütün bakanlıklardaki projelerimiz onaylanıyor. Sağlıklı Yaşam Parkı'nda obeziteden kemoterapiye kadar yepyeni makineler ve doktorlarla hiçbir ücret ödemeden muayene olabileceksiniz. 

TOKİ'nin mimari ve taslak projesi tamamlandı. En geç şubat ajanda kazmayı vuracağız. Kentsel dönüşüme Numune Mahallesinden başlıyoruz" şeklinde konuştu. 


Sabah Güney




Geri Dön