26 / 04 / 2024

İŞKUR 200 personel alımı yapacak! Başvurular başladı!

İŞKUR 200 personel alımı yapacak! Başvurular başladı!

Türkiye İş Kurumu 200 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuruların başladığı ilana son başvurular 3 Haziran 2022 tarihine kadar yapılabilecek. İşte tüm detaylar...



İlana başvurular  e-Devlet üzerinden "Türkiye İş Kurumu – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım" hizmeti veya "Kariyer Kapısı" http://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr” internet adresinden yapılabilecek. 

İŞKUR 200 personel alımı yapacak! Başvurular başladı!

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan ilan ise şöyle; Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Kurumumuza ihdas edilen merkez teşkilatına 10 adet destek personeli, taşra teşkilatına ise 111 adet Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile 79 adet Destek Personeli olmak üzere toplamda 200 adet pozisyona 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/b maddesi kapsamında ve Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ın Ek 2’nci maddesinin (b) fıkrası uyarınca istihdam edilmek üzere, 2020 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın sözleşmeli personel alımı yapılacaktır."

Devlet Su İşleri ve Tarım Orman Bakanlığı 8231 personel alacak! Kontenjanlar belli oldu! İşte tüm detaylar...

Gençlere müjde! PTT sınavsız KPSS şartsız 15 bin personel alımı yapacak! İşte PTT personel alımı başvuru şartları

İŞKUR açıkladı! 81 ilde en az 5 bin TL maaşla en az ilkokul mezunu personel alınacak! Hemen başvurun!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön