24 / 04 / 2024

İŞKUR 9 ayda 1 milyon kişiyi yeni işle buluşturdu!

İŞKUR 9 ayda 1 milyon kişiyi yeni işle buluşturdu!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), 2022 yılının ocak-eylül döneminde Türkiye'de toplam 1 milyon 23 bin 350 kişinin istihdamına aracılık ettiği açıkladı.



Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), 9 ayda Türkiye genelinde toplam 1 milyon 23 bin 350 kişinin istihdamına aracılık etti.

İŞKUR 9 ayda 1 milyon kişiyi yeni işle buluşturdu!

İstihdamın korunması ve sayısının arttırılması, işsizlerin mesleki niteliklerinin geliştirilmesi, işsizliğin en aza indirilmesi ve özel politika gerektiren grupların iş gücü piyasasına kazandırılmasını hedefleyen İŞKUR, eylül ayında 62 bin 672'si erkek, 41 bin 303'ü kadın olmak üzere 103 bin 975 kişiyi yeni işine kavuşturdu.

Kurumun bu senenin ocak-eylül döneminde istihdamına aracılık ettiği toplam kişi sayısı 1 milyon 23 bin 350 olarak kaydedildi. İşte alımın en çok yapıldığı iller ve meslek grupları...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön