26 / 04 / 2024

İŞKUR'dan 8000 lira maaşlı iş ilanı! Başvurmak için elinizi çabuk tutun

İŞKUR'dan 8000 lira maaşlı iş ilanı! Başvurmak için elinizi çabuk tutun

Binlerce kişiye kariyer fırsatı tanıyan İŞKUR ile aylık 8 bin lira maaş alacağınız iş bulmak mümkün. Farklı bölgelerdeki, farklı alanlardaki iş ilanlarını sizin için derledik. İşte Nisan 2022 iş ilanları…



AVUKAT ÖRNEK İLANI

Dış ticaret yapmakta olan firmamızda aşağıdaki görevleri yerine getirebilecek "şirket avukatı" arayışımız bulunmaktadır. Satın alma, tedarik, inşaat, bakım, yazılım, hizmet, danışmanlık, ortak girişim, hissedarlık ve gizlilik sözleşmeleri dahil olmak üzere her türlü sözleşmeleri hazırlamak, revize etmek ve hukuki görüş vermek, Birleşme ve devralma sözleşmelerini hazırlamak, revize etmek ve hukuki inceleme raporu hazırlamak, Şirket ile ilgili her türlü davaların takip edilmesi; Şirket ile ilgili her türlü icra dosyalarının takip edilmesi, Şirket ile ilgili her türlü vergi ihtilaflarına ilişkin hukuki işlemleri gerçekleştirmek, Şirket ile ilgili hukuki konularda istenildiği takdirde hukuki görüş beyan etmek, Şirketler ile ilgili mevzuat değişikliğini şirkete mail aracılığıyla bildirmek. Adli ve idari kaza mercileri ile Vergi İtiraz ve Temyiz Komisyonlarına intikal etmiş bulunan ihtilaflar ile rica dairelerinden gelen adli tebligatı tebellüğ etmek ve yapılması gerekli işlemleri şirkete bildirmek, avukatın görevine girmesi halinde gereğini yerine getirmek, Şirketin istemi halinde sözleşme düzenlemek, Şirket avukatı tarafından düzenlenmeyen sözleşmeleri imza onayı gerçekleşmeden önce incelemek, incelenen sözleşmeye ilişkin hukuki açıdan yazılı görüş bildirmek, Şirketin genel kurulunun yasaya uygun yapılmasını sağlamak ve bu konuda şirketi bilgilendirmek.

 İŞKUR dan 8000 lira maaşlı iş ilanı! Başvurmak için elinizi çabuk tutun

ELEKTRİK MÜHENDİSİ ÖRNEK İLANI

Periyodik Teknik Kontroller konusunda hizmet veren kurumumuzun ihtiyacı doğrultusunda Topraklama, Paratoner, Elektrik İç Tesisat Uygunluk ve Jeneratör kontrollerini gerçekleştirmek üzere Elektrik-Elektronik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır. En az 2 yıl tecrübeli Elektrik veya Elektrik-Elektronik Mühendisi aranmaktadır. Topraklama, Elektrik İç Tesisat Yetkilendirme belgeleri bulunan.

Aktif araç kullanabilen B sınıfı sürücü belgesine sahip, Anadolu yakasında ikamet eden (İş yerimiz Göztepe Köprüsüne ve Ümraniye Metrosuna yakın olup Libadiye Caddesinde bulunmaktadır) Seyahat Engeli bulunmayan, Tercihen İngilizce bilen, Tercihen C Sınıfı İş Güvenliği Uzamanı sertifikasına sahip, Tercihen 30 yaşını aşmamış.

İŞKUR dan 8000 lira maaşlı iş ilanı! Başvurmak için elinizi çabuk tutun

BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ ÖRNEK İLANI

Üniversitelerin Bilgisayar / Yazılım / Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojileri Öğretmenliği, Matematik, İstatistik, Bilgisayar Programcılığı ve benzer bölümlerden mezun, Yazılım Mühendisliği ve yaygın kullanılan teknoloji platformları konusunda temel seviye de bilgi sahibi, Web standartları (HTML, CSS, JS), Servis geliştirme, temel seviye teknoloji platformu bilgileri , · C# Genel özellikler -Sql ve Veri Tabanı Yönetimi

Devexpress Toolarına Hakim Planlı ve Sorumluluk sahibi, Sözlü ve yazılı iletişim becerisi yüksek, Süreç odaklı çalışabilen, ve ekip çalışmasına yatkın, Kurumsal yazılım projelerinde görev almak isteyen arkadaşlarımızın başvurabilir.

İŞKUR dan 8000 lira maaşlı iş ilanı! Başvurmak için elinizi çabuk tutun

Editörün Notu: Bu haber 27 Nisan 2022 00.07'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 14,80 Türk Lirası, euro 15,74 Türk Lirası, altının gramı ise 906,03 Türk Lirası.

Ünlü kripto para traderı tarih verdi! Bitcoin'de büyük düşüş yaşanacak

Euro mu Dolar mı Gram Altın mı Gümüş mü? Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş’ten çok konuşulacak yatırım tavsiyesi

26 Nisan tarihinde tanıtılacak POCO F4 GT'nin fiyatı ortaya çıktı! İşte teknik özellikleri


Geri Dön