25 / 04 / 2024

İslam Memiş altın için Ekim ayını işaret etti! Büyük tufan!

İslam Memiş altın için Ekim ayını işaret etti! Büyük tufan!

İslam Memiş, YouTube kanalında altının geleceği ile ilgili kritik uyarılarda bulunurken Eklim ayını işaret etti.



YouTube kanalından açıklamalarda bulunan Memiş, şunları söyledi: "Küresel piyasalarda neler oluyor, özellikle panik olan yatırımcılar neler yapmalı? Özellikle gümüş yatırımcıları panik olmuş durumda, neler yapmalılar, eylül, ekim hazırlığı için neler yapmalıyız gibi soruların cevabını elimden geldiği kadarıyla vermeye çalışacağım.

Son iki gündür küresel piyasalarda büyük bir belirsizlik var. Dolar endeksi 106 seviyesinin üstünde. Dolar karşısındaki bütün yatırım araçlarında sert değer kayıplar yaşadığını görüyoruz. Altının ons, gümüşün ons fiyatında düşüş var. Kriptoda yatırım seyri mevcut. Brent petrolün varil fiyatında sert düşüşler gördük fakat bu resesyonun başladığını işaretidir. Resesyon resmi olarak global piyasalarda fiyatlanmaya başladı.

İslam Memiş altın için Ekim ayını işaret etti! Büyük tufan!

Büyük tufan

Son 6 aydır resesyon beklemiediğini söyleyenler, geçici enflasyon diyerek piyasayı oyalayanlardı. Bugün resesyon fiyatlamasının başladığına tanık olduk. Eylüldeki büyük tufanın ayak sesleri bunlar. Küresel piyasalarda enflasyonla mücadele zordur.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön