25 / 04 / 2024

İslam Memiş doların düşeceğini söyledi ve tarih verdi!

İslam Memiş doların düşeceğini söyledi ve tarih verdi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, doların düşüşe geçeceğini belirterek tarih paylaştı.



“Kripto yatırımcısı dolar endeksini takip etmeli”

Bitcoin/dolar korelasyonu üzerine tahminlerini sıralayan Memiş, FED kararının öneminden bahsetti. Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere FED, yeni haftada faiz kararını açıklayacak. Analiste göre FED’in faiz kararı, doların küresel piyasadaki gücü için belirleyici olacak. Dolayısıyla, kripto para fiyatları da dolar endeksindeki gelişmelerden etkilenecek. Memiş, Bitcoin’in 24.000 dolardan düşüşünü doların güç kazanmasına bağlıyor. Ona göre dolar endeksi, şu anda FED’in yeni faiz kararını bekliyor. Analist dolar endeksinde kısa vadede 105-107 bandını beklediğini de ekliyor. Ayrıca FED’in “en iyi para bizim para, bize güvenin” algısı yarattığını öne sürüyor.

Sözlerine devam eden uzman, kripto para piyasasının baskılanmasının, yatırımcı sayısının artmasına neden olduğunu söylüyor. Bununla birlikte, yeni varlık sınıfıyla ilgili oldukça iyimser duruyor. Memiş, önümüzdeki aylarda ve yıllarda yaşanması muhtemel yükselişler bekliyor. Ayrıca fiyatlar yükseldiğinde, bugünlerin yalnızca manipülasyon olduğunun ortaya çıkacağını iddia ediyor. Sözlerini bu şekilde bitiren analist, son yorumunda yatırımcıları uyarıyor. Ona göre, bu hafta BTC’de yaşanan yükseliş, önümüzdeki hafta karışık bir piyasanın ortaya çıkmasına neden olma potansiyeli taşıyor.

İslam Memiş doların düşeceğini söyledi ve tarih verdi!

Editörün Notu: Bu haber 23 Temmuz 2022, saat 17.39'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 74 kuruş, euro 18 lira 14 kuruş, altının gramı ise 984 lira 38 kuruş değerindedir.

'Hayırlı olsun' diyen Selçuk Geçer, doların göreceği yeni seviyeyi açıkladı!

İslam Memiş canlı yayında tarih verdi ve doların göreceği seviyeyi açıkladı!

Özgür Demirtaş ve Emrah Lafçı'dan hükümete 'Gibi' göndermeli soru!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön