27 / 04 / 2024

İslam Memiş müjdeyi verdi! Altının önümüzdeki haftaki akıbeti belli oldu! Altın alacaklar hücum etti!

İslam Memiş müjdeyi verdi! Altının önümüzdeki haftaki akıbeti belli oldu! Altın alacaklar hücum etti!

Piyasa açıklamaları ile gündeme gelen ekonomist İslam Memiş, altının önümüzdeki hafta çıkacağını söyledi. İşte detaylar!



BORSA İSTANBUL’DA KAR SATIŞLARI BAŞLADI!

Uzman isim İslam Memiş, dolar üzerinde ki durgunluk üzerine açıklamalarda bulundu. Borsa İstanbul'da beklenilen kar satışları başladığı belirtilirken, düzenlemelerin en kısa zamanda olacağına vurgu yaptı. Borsa üzerinde aşağı yönlü düzeltme hareketleri düşüşlerin süreceği anlamına gelmediğine vurgu yaparak trend yukarı olacağını dile getirdi.

ALTIN VE GÜMÜŞ İÇİN ÖNEMLİ TARİH!

Ekonomist İslam Memiş, gram altın için 7 Aralık tarihine değindi ve altının ons fiyatı 1783 dolar seviyelerinde yer alırken direnç seviyesine bakıldığı zaman bu seviye olarak 1815 doların takibinin yapıldığını belirtti. Gram altın 1073 ila 1076 aralığında gidip geleceği yaşarken uzun zamanın rekoru kırılarak 1083 seviyelerini gördü. Önümüzde ki hafta da gram altın için 1100 seviyelerine geleceği belirtilirken kısa zaman içinde dolarında 23-24 olacağı hakkında açıklamalarda bulundu.

ALTIN BUGÜN NE KADARDI?

 Altın fiyatları, ABD başta olmak üzere dünya çapında merkez bankalarının enflasyonu sınırlamak üzere aldıkları faiz artışı kararları sonrasında sert gerilemişti. Sadece son günlerde yaşanan yükselişle beraber altının önümüzdeki süreçte nasıl bir yol izleyeceği araştırılıyor. Altının spot piyasadaki ons fiyatı yüzde 0.63 yükselerek 1,779.65 dolar seviyesinde işlem görüyor. Gram altın geçtiğimiz günkü veriler üzerinden yani 1.076,82 TL satış 1.077,07TL’den işlem gördü. Çeyrek altın fiyatı her gün olduğu gibi 4 Aralık Pazar günü de merakla sorgulanıyor. Çeyrek altın, alış fiyatı olarak 1.753,00 TL, satış fiyatı da 1.777,00 TL’den işlem görerek önceki günün alış ve satış rakamları ile devam etti. Geçtiğimiz hafta çeyrek altının satış değeri 1.737 TL. Fiyatlarda 45 lira yükselişe geçti.

Ziraat hesabı olanlara büyük müjde! Nakit ihtiyacı olan Ziraat bankasına koşuyor! İşte detaylar!

Ev sahibi kiracı davalarına hangi mahkeme bakar?

Hisseli tapu başınıza dert olmasın! Hisseli tapu nasıl ayrılır?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön