26 / 04 / 2024

İslam Memiş yıl sonu için rakam verdi! Şimdiden planını yapmayan kaybeder

İslam Memiş yıl sonu için rakam verdi! Şimdiden planını yapmayan kaybeder

Altın fiyatları yükselişini sürdürüyor. Dünü 1048 liradan kapatan altın bugün 1061 lira seviyelerinde işlem görmekte. Yatırımcıların "Altın fiyatlarındaki yükseliş sürer mi" ve "bu fiyattan altın alınırsa zarar edilir mi" sorularına cevabını altın ve para analisti İslam Memiş veriyor.



Altın fiyatlarındaki yükseliş trendi devam ediyor. Dün, altının ons fiyatındaki yükselişe paralel yüzde 0,55 değer kazanan altının gram fiyatı, günü 1.048 liradan tamamlandı. 30 Kasım 2022 Çarşamba gününe de yükselişle başlayan gram altın, 1055 lira seviyelerinde işlem görüyor. Birikimini altına yatırmak isteyen vatandaşların kafası karışık durumda. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, akıllarda o soruyu cevapladı. Yıl sonu için gram altın fiyatını duyurdu...  

Dünü ünü 1.048 liradan tamamlayan Gram altın, saat 02:00 itibariyle 1061 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 1.726 liradan satılırken, 6.726 liradan alıcı bulumakta. Ons altın ise 1.762 dolardan satışa çıkarılıyor. Altın piyasaları yukarı yönlü hareketini sürdürürken analistler, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın bugün Brooking Enstitüsü'nde yapacağı konuşmanın beklendiğini anımsatıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön