19 / 04 / 2024

İSMAR’dan Eskişehir’e 3 günde 2 yeni mağaza!

İSMAR’dan Eskişehir’e 3 günde 2 yeni mağaza!

Temmuz ayına 1 haftada 7 Süpermarket açılışı parolasıyla başlayan İSMAR, 04 Temmuz Perşembe günü itibariyle bu mağazaların 3 tanesinin açılışını gerçekleştirmiş oldu...




İSMAR Süpermarket yeni mağaza açılışlarına tüm hızıyla devam ediyor. 01 Temmuz Pazartesi günü Kahramanmaraş Mağralı, 02 Temmuz Salı günü Eskişehir Muttalip Mağazasını hizmete açan İSMAR, 04 Temmuz Perşembe günü de yine Eskişehir’de bulunan Üniversite Mağazasının açılışını gerçekleştirdi.


Temmuz ayına 1 haftada 7 Süpermarket açılışı parolasıyla başlayan İSMAR, 04 Temmuz Perşembe günü itibariyle bu mağazaların 3 tanesinin açılışını gerçekleştirmiş oldu.


Bulunduğu bölgelerde oldukça beğenilen konsepti, yüksek hizmet kalitesi, uygun fiyatları, temiz ve hijyenik bir alışveriş ortamı sunması nedeniyle takdir edilen İSMAR, Üniversite Mağazası ile bir yeniliğe daha imza attı. Üniversite Mağazası’nda bulunan İSMAR Çıtır Lahmacun Salonu lezzeti ve kalitesi nedeniyle Eskişehir halkının yoğun ilgi ve beğenisini topladı. 


İSMAR Süpermarket Üniversite Mağazası 490 m² net satış alanı ve 3 kasa ile hizmet vermektedir. Üniversite Mağazası İSMAR’ın Eskişehir ilinde bulunan 11., toplamda ise 72. Mağazasıdır. Açılış, Tepebaşı Belediye Başkanı Dr. Ahmet ATAÇ, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Dr. M. Fuat GÜRCÜOĞLU, İSMAR Yönetim Kurulu Başkanı Aslan AKYÜREK, İSMAR Genel Müdürü Can ÖZBAY’ın katılımı ve Eskişehir halkının yoğun ilgisi altında gerçekleşti.



Geri Dön