25 / 04 / 2024

İsrail güçleri Batı Şeria'da bazı evlere yıkım tebligatı gönderdi!

İsrail güçleri Batı Şeria'da bazı evlere yıkım tebligatı gönderdi!

Yaşanan son gelişmelere göre, İsrail güçleri, işgal altında olan Batı Şeria'daki bazı konut sahiplerine yıkım tebligatı gönderdi...




Filistin Kurtuluş Örgütüne (FKÖ) bağlı Ayrım Duvarı (Utanç Duvarı) ve Yahudi Yerleşim Birimleriyle Mücadele Konseyi yeni bir açıklama yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, konsey tarafından yapılan açıklada Filistin'in El-Halil şehrinin güneyinde Filistinlilere ait olan 4 çadırın yerle bir edildiği bildirildi.

Fethi Deayişe de Anadolu Ajansı muhabirine konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Biz 25 yıldır burada oturuyoruz. Bir sabah gözümüzü açtık, iki çadırı yıkmak için buldozer getirdiklerini gördük." şeklinde konuştu.

İsrail güçleri Batı Şeria da bazı evlere yıkım tebligatı gönderdi!

Gazetesi Mustafa el-Havvaca da konuyla ilgili olarak Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail güçlerinin beldede 5 eve yıkım tebligatı gönderdiğini dile getirdi.

Yıkım tebligatı gönderilen Muaz Surur da yaklaşık olarak 200 metrekarelik konutunun inşaat izni olan B bölgesinde yer almasına karşın böyle bir tebligat aldıklarını dile getirdi.

 

Filistin'de İsrail saldırıları nedeniyle 2 bin konut yıkıldı!


Geri Dön