25 / 04 / 2024

ISS Türkiye'nin engelsiz yıldızları yaza merhaba dedi!

ISS Türkiye'nin engelsiz yıldızları yaza merhaba dedi!

Dünyanın lider Entegre Tesis Yönetim Hizmetleri şirketi ISS COO’su Engin Üstel’in açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, ISS Türkiye personeline büyük sürpriz ise Metin Şentürk konseri oldu.



Dünyanın lider Entegre Tesis Yönetim Hizmetleri şirketi ISS, 25 Haziran 2014 tarihinde İstanbul Polonezköy Green House Garden Park’ta 248 engelli personeliyle bir araya geldi. ISS COO’su Engin Üstel’in açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, ISS Türkiye personeline büyük sürpriz ise Metin Şentürk konseri oldu. 

 

1901 yılında Kopenhag’da kurulmasının ardından 2005 yılında Türkiye pazarına giriş yapan ISS, dünyada 500 binin Türkiye genelinde ise 29 binin üzerinde personeli ile hizmet veriyor. Türkiye’de en fazla istihdam sağlayan firmalar sıralamasında ilk 5’e giren ISS Türkiye, engelli istihdamı ile de dikkat çeken firmalar arasında yer alıyor.


ISS Türkiye’nin geleneksel olarak düzenlediği engelli pikniği geçtiğimiz gün Polonezköy Green House Garden Park’ta gerçekleşti. ISS Türkiye’nin İzmir, Bursa, Balıkesir, Kocaeli, Çorlu ve  Ankara  merkezlerinden gelen engelli personeli ile gerçekleşen etkinlik, ISS COO’su Engin Üstel’in açılış konuşmasıyla başladı. Yaptığı konuşmada ISS Türkiye’nin başarısının ve gücünün büyük ISS ailesinden geldiğini söyleyerek, personeline övgü dolu sözlerde bulunan Engin Üstel, konuşmasının ardından sahneyi ritim atölyesine bıraktı. Ritim atölyesiyle keyifli dakikalar yaşayan ISS Türkiye personelini bekleyen en büyük sürpriz ise Metin Şentürk konseri oldu. Sanatçı kimliğinin yanı sıra Dünya Engelliler Vakfı Başkanı da olan Metin Şentürk yaptığı konuşmada ISS Türkiye’ye hassasiyetinden dolayı teşekkür ederek, böyle dostluklara ve engellilere verilecek fırsatlara Türkiye’nin ihtiyacı olduğunu dile getirdi. Etkinlik ISS Türkiye’nin barbekü partisi ile sona erdi.



Geri Dön